De Koningsboom

De Koningsboom - Lis Lucassen | Stml-tunisie.org

...dorp Nieuwendijk (Nbr). Wethouder Wim de Jong onthulde samen met de kinderen van Nieuwendijk het bordje onder de Koningsboom ... Margot Berkman | Koningshek-Koningsboom 2011-2019 ... . Op de Plaquette ... Naast de speciale koningsbomen komt er ook een speciaal herinneringspaaltje voor de aanstaande troonswisseling. Dat zegt Peter Derksen, directeur van de Stichting Nationale Boomfeestdag. De ... In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen het hekwerk van de Koningsboom in Maastricht vernield. Limburg Nu. Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen. Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Coron ... GeenStijl: Laffe aanval op Koningsboom Heiloo ... . Limburg Nu. Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen. Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg. Jouw videoboodschap op L1 TV. De Koningsboom - Lis Lucassen; Hoedster - Kim Mulder; Droomliefde - Daniëlle Dijkstra; Deze bundel met novelles is tot stand gekomen in samenwerking met young-adults.nl naar aanleiding van de derde Dark Romance schrijfwedstrijd. SAS VAN GENT - De bij de kroning van Willem Alexander in 2013 geplante koningsboom aan het Suikerplein in Sas van Gent is omgezaagd door vandalen. DE KONINGSBOOM BIEDT ENERGETISCHE BESCHERMING Thea-Warrior Achter het Openluchttheater in Nijmegen ligt in het Goffertpark een kruising van verharde paden. In de noordelijke hoek van deze kruising ligt het theater. In de tegenoverliggende zuidelijke hoek staat de Koningsboom. Doordat de twee linkerhoofdtakken vergroeid zijn, heeft deze boom een oor, dat wil zeggen dat de boom 'goed kan horen'. Er is een hek geplaatst rond de koningsboom. De boom is dit voorjaar geplant langs het fietspad van Erica-West naar de ijsbaan. Het gaat om een linde, die door de gemeente Emmen was aangeboden ter ... Koningshek-Koningsboom 2011-2019. Geheime opdracht voor de inhuldiging van Koning Willem-Alexander in 2013 . Ter ere hiervan werd in elk van de 408 Nederlandse gemeenten een Koningsboom geplant. Dit was een initiatief van de Stichting Nationale Boomfeestdag en de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lis Lucassen
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
De Koningsboom.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik was meteen verliefd op dit verhaal' – zonenmaan.netSaar Rosenburg heeft een hekel aan Kerst. Een ongelooflijk hekel. Als ze de kans krijgt over te werken in het tuincentrum en zo wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd de kerst over te slaan, twijfelt ze geen moment.Wanneer op een avond voor Kerst een vreemdeling inbreekt in het tuincentrum en haar gijzelt, is het ontwijken van alle ballen, pieken en Jingle Bells ineens Saars minst grote probleem. De vreemdeling, Virgis, volgt haar naar huis. Wat hij wil? Dat ze hem helpt de grote kerstboom uit het tuincentrum te stelen en terug te brengen naar het bos. Als Virgis zich voorstelt als Woudwachter en bloemen laat bloeien in haar woonkamer, weet Saar twee dingen absoluut zeker:Ze is haar verstand aan het verliezen. En tegelijkertijd haar hart.Virgis heeft zo zijn eigen problemen. Hoewel zijn missie nobel lijkt, gaat hij direct in tegen de wensen van zijn vader. Het is verboden naar de stad te trekken en contact te hebben met mensen. Lukt het hem niet de Koningsboom terug te brengen naar het woud, raakt hij alles wat hij lief heeft, kwijt. Als zijn missie slaagt, zal hij het contact met Saar voorgoed moeten verbreken...De Koningsboom is het eerste deel in de Woudwachterserie. Een nieuwe, paranormale new adultserie van Lis Lucassen. Met Hitte schreef zij de eerste New Adult van Nederlandse bodem.De Koningsboom verscheen eerder in de bundel Dark Romance 3 – Onthulde Geheimen via young-adults.nl.

Wil je het boek lezen?De Koningsboom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lis Lucassen. Lezen De Koningsboom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN