De stoute student

De stoute student - Emma Jackson | Stml-tunisie.org

... op Bol.com (€ 2,99) Tweeten. Omschrijving De stoute student ... Playboy's Stoute studentes - Playboy's - Catawiki ... . Alice is een 2e jaars filosofiestudente, ze zit vol idealen, een beetje ''gek'', ze houdt ervan om plezier te hebben, te drinken en te kletsen met andere studenten... Moet ik me meer met de samenwerking van mijn studenten bemoeien. Lieve Willemijn, Ik vind het normaal al heel moeilijk, maar nu in de tijd van afstandsonderwijs helemaal. Wat doe je als het samenwerken tussen studenten niet lukt? L ... bol.com | De stoute student (ebook), Emma Jackson ... ... . Wat doe je als het samenwerken tussen studenten niet lukt? Laat je ze ploeteren en is dit eigen verantwoordelijkheid? O...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Jackson
DIMENSIE
8,29 MB
BESTANDSNAAM
De stoute student.pdf

OMSCHRIJVING

Alice is een 2e jaars filosofiestudente, ze zit vol idealen, een beetje ''gek'', ze houdt ervan om plezier te hebben, te drinken en te kletsen met andere studenten... Alice ontdekt het leven, en ze vindt het geweldig, maar ze mist iets... of liever gezegd iemand!Marc is een leraar van oude literatuur, hij heeft Alice als student elke dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur, net als zijn hele klas in het amfitheater B. Marc is in de veertig, onlangs gescheiden en vader van 2 kinderen, dit is de meest interessante cursus die hij weet te boeien zijn studenten en vooral de meisjes zijn door hem geboeid.Met zijn prominente shirts zien we dat Marc goed gespierd is, met een zekere klasse en ingetogenheid, alsof hij niet wist dat alle meisjes in het amfitheater hem wilden... allemaal... maar één meer dan de anderen: Alice!Wat gaat Alice doen om haar leraar te verleiden? Laat Marc Alice's vurigheid en mooi lichaam hem bereiken? Zullen ze meer bestuderen dan brieven...?

Wil je het boek lezen?De stoute student in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Jackson. Lezen De stoute student Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN