BDSM-verhalen, spanking en bondage - Weerwraak

BDSM-verhalen, spanking en bondage - Weerwraak - Charlie Hedo | Stml-tunisie.org

...¶ Lees meer Het Onverzadigbare ... Immers, deze site heeft als motto: goedgeschreven, opwindende en spannende verhalen rond sm, spanking, caning en bondage, straf, discipline en opvoeding ... Spanking Forum: Harde Sm Verhalen - SM & Spanking Verhalen ... ... . Maar er zijn duidelijk een aantal lezers die ze waarderen. Daarom heb ik voor een compromis gekozen: Read "Weerwraak" by Charlie Hedo available from Rakuten Kobo. Sara en David gaan lunchen samen met Christopher. David is de man die Christopher rijk heeft gemaakt. Sara is de vrouw d... ... EOF ... . David is de man die Christopher rijk heeft gemaakt. Sara is de vrouw d... ...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlie Hedo
DIMENSIE
9,84 MB
BESTANDSNAAM
BDSM-verhalen, spanking en bondage - Weerwraak.pdf

OMSCHRIJVING

Sara en David gaan lunchen samen met Christopher. David is de man die Christopher rijk heeft gemaakt. Sara is de vrouw die elke man rijk maakt zonder geld. Alle andere tafelgasten kijken naar de klassevolle, prachtige verschijning die Sara is. Bewonderend eerst. Verwonderd nadien. Want wanneer Christopher naar het toilet gaat volgt Sara hem. En ze blijft veel te lang weg. En als ze David na haar terugkeer hartstochtelijk zoent ervaart die een eigenaardig mondgevoel. Wat was er allemaal aan de hand?De verhalen van Sara kennen hun erotische gelijke niet in de Neder-landen en in de landen daarbuiten.

Wil je het boek lezen?BDSM-verhalen, spanking en bondage - Weerwraak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlie Hedo. Lezen BDSM-verhalen, spanking en bondage - Weerwraak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN