De monnik die zijn Ferrari verkocht

De monnik die zijn Ferrari verkocht - Robin Sharma | Stml-tunisie.org

...jgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven ... De monnik die zijn Ferrari verkocht | Boeken, Monnik ... ... . De monnik die zijn Ferrari verkocht. R.S. Sharma. Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (08-08-2009) Genre: Esoterische en spirituele roman: Boekenliefde.nl: De monnik die zijn Ferrari verkocht op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Zo werd De monnik die zijn Ferrari verkocht tot een inspirerende fabel, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt ... De Monnik die zijn Ferrari verkocht ... .nl. Mail naar vriend(in) /collega: Zo werd De monnik die zijn Ferrari verkocht tot een inspirerende fabel, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met de messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat de lezer stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom. De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe ... De monnik die zijn Ferrari verkocht is een geweldig boek. Robin Sharma beschrijft zijn innerlijke reis aan de hand van voorbeelden uit het gewone leven. Het boek De monnik die zijn Ferrari verkocht, geschreven door Robin Sharma, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 2-feb-2013 - Deze pin is ontdekt door daphne aimée. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Robin Sharma
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
De monnik die zijn Ferrari verkocht.pdf

OMSCHRIJVING

Een fascinerend verhaal vol wijze levenslessen en een genot om te lezen. – Paulo Coelho, auteur van De alchemist De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven. Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe maar oppervlakkige bestaan en waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. Daar vindt hij een krachtig systeem dat de mens in staat stelt om de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht is een inspirerende vertelling, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat u stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Wil je het boek lezen?De monnik die zijn Ferrari verkocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin Sharma. Lezen De monnik die zijn Ferrari verkocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN