KIJKKASTJES

KIJKKASTJES - Celine de Smit | Stml-tunisie.org

...nder bevindt zich een ' PLAY ' knop en een ' STOP ' knop ... exto.nl | kijkkastjes van Manje Dijkman ... . Zo kunt u een kunstwerk langer bekijken. Twee prachtige kijkkastjes met daarin 3d knipsels van Amsterdam het Damrak, en Hoorn de brug bij de oude haven. Kunstwerkjes fraai ingelijst, er zijn zoveel details te ontdekken. Ze zijn niet nieuw, dit houdt in dat de lijsten tijdsporen vertonen. De maten: Amsterdam 33.5 x 27.5 x 5 cm, Hoorn 33.5 x 24.5 x 5.8 cm. kijkkastjes van Manje Dijkman | thema schoo ... Kijkkasten | Minidoor ... .5 x 5.8 cm. kijkkastjes van Manje Dijkman | thema schoolstraat in een verpleegtehuis, kijkastjes met vervreemdende effecten erin dmv spiegels en licht. Voor de invulling van de schoolstraat ben ik uitgegaan van de prikkelende werking van bekende voorwerpen uit ieders schooltijd in de hoop dat de bewoners er, op verschillende niveaus, iets aan hebben of zelfs iets mee gaan doen.   De vijf ......

INFORMATIE

AUTEUR
Celine de Smit
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
KIJKKASTJES.pdf

OMSCHRIJVING

Fimo-specialiste Celine de Smit geeft op verrassende en geestige wijze haar visie op 'de dierentuin in huis'. In 12 taferelen geeft zij op inspirerende wijze vorm aan 'huisdieren' in de wel meest letterlijke zin van het woord. De voorstellingen zijn voorzien van de nodige aanwijzingen zodat de lezer desgewenst meteen aan de slag kan. Veel plezier!

Wil je het boek lezen?KIJKKASTJES in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Celine de Smit. Lezen KIJKKASTJES Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN