Grondslagen van de marketing

Grondslagen van de marketing - Bronis Verhage | Stml-tunisie.org

...assie voor het vak bij te brengen. Studenten krijgen inzicht in alle aspecten van het vak marketing en de nieuwste ontwikkelingen ... Grondslagen van de marketing - Bibliotheek.nl ... . Grondslagen van de marketing is met name geschikt voor de propedeusefase van opleidingen als Commerciële Economie, International Business and Languages, Media, Informatie & Communicatie en Small Business & Retail Management en Communicatie, maar ook voor aanverwante opleidingen als Bedrijfskunde MER en Facility Management. Samenvatting Grondslagen van de Marketing Bronis Verhage - hoofdstukken 1 en 3 tot 6. 15 Pagina's: 17 Jaar: 2013/2014. 17. 2013 ... Samenvatting Grondslagen van de marketing - Stuvia ... . Samenvatting Grondslagen van de Marketing Bronis Verhage - hoofdstukken 1 en 3 tot 6. 15 Pagina's: 17 Jaar: 2013/2014. 17. 2013/2014 15; Samenvatting Grondslagen van Marketing Verhage - Hfst 4, 6, 7 en 8. 12 Pagina's: 18 Jaar: 2013/2014. 18. 2013/2014 12; Samenvatting Grondslagen van de Marketing . Grondslagen van de marketing is een veelgebruikt boek op diverse commerciële, management en bedrijfskundige HBO opleidingen in Nederland. Grondslagen van de marketing is een inleiding voor alles omtrent marketing. Aan de hand van vele praktijk voorbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Bronis Verhage
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen van de marketing.pdf

OMSCHRIJVING

Bij een nieuw boek Grondslagen van de marketing krijg je via zogenaamde Einstein Card toegang tot tentamentraining via de website van het boek. Grondslagen van de marketing is sinds jaar en dag de meest gebruikte marketinginleiding in het hoger onderwijs. Met een overtuigende balans tussen theorie en praktijk slaagt Verhage erin de student liefde voor het vak bij te brengen.De belangrijkste vernieuwing in deze gebonden full colour uitgave is een hoofdstuk over internationale marketing, met aandacht voor de selectie van buitenlandse markten, entreestrategieën en de afstemming van het marketingplan op de mondiale markt. Tal van nieuwe onderwerpen en paragrafen zijn toegevoegd, zoals Positionering, Dienstenmarketing, Business-to-business marketing en een nieuwe begrippenlijst, conform het NIMA Marketing Lexicon. Met een nieuw boek Grondslagen van de marketing (voorzien van Einstein Card) kun je nu heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige digitale toetsen met feedback op de bijbehorende website.

Wil je het boek lezen?Grondslagen van de marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bronis Verhage. Lezen Grondslagen van de marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN