Veel Liefs!

Veel Liefs! - Uli Stein | Stml-tunisie.org

...zich gecommitteerd en zet zich belangeloos in ... Veel liefs deze dagen - Kerstgedichtjes ... . In Veel Liefs worden mensen opgeroepen een eenzame oudere een hart onder de riem te steken door diegene een kaartje te sturen. Welkom op de website van Veel liefs. Wat leuk dat U interesse toont in mijn winkeltje! In mijn steeds wisselende winkeltje zorg ik altijd voor voldoende cadeautjes, hebbedingetjes en verse snoepjes. Iedere week komen er nieuwe spulletjes bij. Ik krijg alle artikelen niet snel genoeg op ... Veel Liefs - AD.nl ... . Ik krijg alle artikelen niet snel genoeg op de site dus voor de meest recente informatie en foto's Veel liefs is een originele en hartverwarmende roman. Het bevat zowel humor als mooie emotionele scénes en hoofdpersonages die je meteen in je hart sluit. De wisselwerking van emoties in het verhaal wordt versterkt door het uiterste in de karakters en dat geeft alles een bepaalde romantische suspense, én kriebels in je buik. Veel liefs. Hart Citaten Woorden Citaten Spreuken Peace And Love Hou Van Je Mijn Liefste. Meer info...

INFORMATIE

AUTEUR
Uli Stein
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
Veel Liefs!.pdf

OMSCHRIJVING

In dit grappige boekje geeft Uli Stein, Duitslands meest succesvolle cartoonist, zijn eigen, unieke visie op de liefde! Romances zonder eind, relatievalkuilen en een wild om zich heen schietende Cupido… in dit grappige boekje geeft Uli Stein, Duitslands meest succesvolle cartoonist, zijn eigen, unieke visie op de liefde!

Wil je het boek lezen?Veel Liefs! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Uli Stein. Lezen Veel Liefs! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN