KRUIDENTUINEN

KRUIDENTUINEN - Cornelia Bott | Stml-tunisie.org

...ntuin in Europa is die welke op het zogeheten kloosterplan van de abdij van Sankt Gallen uit 820 wordt weergegeven ... De Groene Hof | Drenthe ... . Kruidentuin aanleggen. Kook je graag met verse kruiden? Dan kun je een kruidentuin aanleggen. Wij laten zien hoe je een compacte kruidentuin in een overzichtelijk en mooi geometrisch patroon aanlegt. Een begrip in Salland en de wijde regio er om heen. Bij Gasterij De Kruidentuin in Mariënheem (Raalte) bent u van harte welkom voor een heerlijk diner of een perfect verzorgd feest. Verse kruiden uit de tuin zijn heerlijk om mee te koken. Hier lees je 10 tips voor de mooiste en smaakvolste kru ... 11 beste afbeeldingen van Verticale kruidentuinen ... ... . Verse kruiden uit de tuin zijn heerlijk om mee te koken. Hier lees je 10 tips voor de mooiste en smaakvolste kruiden uit eigen tuin. 2 mei 2017 - Bekijk het bord "Verticale kruidentuinen" van yhamburgervande op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kruidentuin, Groenten tuin en Tuin. Ten westen van de bak staat een grote buxusstruik, van ruim een meter doorsnede en anderhalve meter hoogte. Hierdoor ligt het linkergedeelte van de kruidentuin al kort na de middag in de schaduw, en daar komen dan planten die schaduw verlangen of minstens tolereren, en - net zoals de mediterrane planten die in de rechterhelft van de bak komen - toch ook weer niet al te hoge eisen stellen ... Kruidentuinen Over smaak valt niet te twisten, maar over kruiden kan dat zeker wel. Wat is nu de beste plek voor een kruidentuin, moet je de kruiden wel of niet laten overwinteren en zijn ze vers lekkerder of kun je ze net zo goed drogen? In Landleven 6 krijg je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelia Bott
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
KRUIDENTUINEN.pdf

OMSCHRIJVING

De belangstelling voor het houden van kruiden in de tuin neemt gestadig toe. Was bij het meest gebruikte ontwerp de indeling streng geometrisch met haagjes en paden, zoals in de tuinen bij de kloosters in de 16e en 17e eeuw, nu eist de huidige vormgeving in de tuin nieuwe creativiteit. In dit schitterend uitgevoerde boek vindt men vele practische ideeën om kruidentuinen naar eigen smaak aan te leggen. Uiteraard wordt eerst ingegaan op de teelt van kruiden, de beste standplaats, bodemgesteldheid, plantenkeuze, de verzorging van de kruidentuin, het oogsten van kruiden, de conservering, de toepassing van kruiden, kruidenthee en verven met planten. Het ideeëngedeelte laat zien hoe fascinerend een kruidentuin er uit kan zien.

Wil je het boek lezen?KRUIDENTUINEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelia Bott. Lezen KRUIDENTUINEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN