Flip-flap boerderij. Vol gekke dieren en grappige rijmpjes!

Flip-flap boerderij. Vol gekke dieren en grappige rijmpjes! - Axel Scheffler | Stml-tunisie.org

...jes en ontdek wie er zich allemaal verstoppen op de boerderij! Wedden dat ... Bekende spreekwoorden en grappige gezegden, voorbeelden en ... ... ... Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. ... Flip-flap: op de boerderij. Auteur: Onbekend. Schrijf een review. ... Vol gekke dieren en grappige rijmpjes! (0) 6,90. Dick Bruna; Nijntje schuifboekje - open of dicht (15) 8,95. Flip flap dieren (Paperback). Flip flap Dieren. ... Vol gekke dieren en grappige rijmpjes! (0) 6,90. Schrijver; Kijk, mijn lieve vriendjes bosdieren (0) ... Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief even ... Dieren gedichten - mooie gedichtjes over plezier, afscheid ... ... ... Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. ... Flip-flap boerderij Vol gekke dieren en grappige rijmpjes ... Hij fluit daarom de hele dag, vaak zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. Dat levert grappige situaties op maar het leidt ook wel eens tot ergernis. ... Bij elke tekening hoort een bijzonder rijmpje met een aanwijzing. Dichters maken niet altijd super serieuze poetische gedichten. Er zijn ook grappige en humoristische gedichten en rijmpjes te vinden, vaak echter wel door iets minder poetisch ingestelde kunstdichters... ;-) Lees hier allerlei leuke humorvolle rijmen en versjes vol romantiek, humor en woordgrapjes. Mooie humor gedichten en leuke teksten die op komische wijze allerlei dingen onder de aandacht ... Buy Flip-flap boerderij: vol gekke dieren en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Axel Scheffler
DIMENSIE
12,23 MB
BESTANDSNAAM
Flip-flap boerderij. Vol gekke dieren en grappige rijmpjes!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als je een dwergkonijn met een melkkoe kruist? Dan krijg je een dwergkoe! En een klimgeit met een huismuis? Een klimmuis natuurlijk! Of een huisgeit, dat kan ook. Alle dieren op de boerderij zijn gesplitst in een onderkant en een bovenkant. Wie de juiste kop en poten bij elkaar vindt, wordt beloond met een vrolijk rijmpje.

Wil je het boek lezen?Flip-flap boerderij. Vol gekke dieren en grappige rijmpjes! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Axel Scheffler. Lezen Flip-flap boerderij. Vol gekke dieren en grappige rijmpjes! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN