Zionoco / De hemel van Hollywood

Zionoco / De hemel van Hollywood - Leon de Winter | Stml-tunisie.org

...n terug naar Hollywood. Hij bezit honderdnegenentachtig ... ZoekBoekverslag.nl: Leon De Winter: De Hemel Van Hollywood ... ... De Hemel Van Hollywood Auteur Leon de Winter Titel, ... 1995 Zionoco 1996 Het grote Leon de Winter boek (bevat: Kaplan, Hoffman's honger en SuperTex) 1996 Lady Di in een bevallige pose. Eigen mening Ik vond dit boek, dat ik voor de Kinderboekenweek gekregen heb, erg spannend. 1995 Zionoco roman (nominatie voor de AKO Prijs) 1996 Het grote Leon de Winter boek Bevat: Kaplan, Hoffman's honger en SuperTex 1996 Lady Di in een bevallige pose essay 1997 De hemel van Hollywood roman (wordt verfilmt) Beoordeling Ik vond het boek De Hemel van Hollywood een erg leuk boek om te lezen. De hemel van Hollywood Over de schrijver Leon de Wint ... Boekverslag Nederlands De hemel van Hollywood door Leon de ... ... . De hemel van Hollywood Over de schrijver Leon de Winter werd op 24 februari 1954 geboren in Den Bosch als tweede zoon van ortodox-joodse ouders. Toen Leon 11 jaar oud was overleed zijn vader. Zijn eerste novelle 'Revolutie' werd in '73 bekroond door de Stichting Literaire Dagen. Een jaar later ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leon de Winter
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Zionoco / De hemel van Hollywood.pdf

OMSCHRIJVING

De hemel van HollywoodNa een gevangenisstraf wegens fraude keert Tom Green terug naar Hollywood. Hij bezit honderdnegenentachtig dollar. De definitieve ondergang nadert. Met twee andere aan lager wal geraakte Amerikaanse acteurs lijkt hij erin te slagen de leegte van het bestaan voorgoed te vullen en nog één keer te schitteren: de prijs bestaat uit miljoenen, uit een kluis te stelen dollars, de inzet is hun leven.

Wil je het boek lezen?Zionoco / De hemel van Hollywood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon de Winter. Lezen Zionoco / De hemel van Hollywood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN