De stilte om Leandra

De stilte om Leandra - Peters, Karin | Stml-tunisie.org

...door de oorlog getekende mensen hun levensbestemming? Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud ... Vakantiepark Drenthe - Bungalowpark Lanka ... . Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. De stilte om Leandra. Karin Peters. ISBN: 9789020532487 Uitgeverij: Z&K Uitvoering: Book Omvang: Onbekend Verschijningsdatum: 20-11-2012 Taal: Nederlands Genre: Vinden twee, door de oorlog getekende mensen hun levensbestemming? € 7,99 Op voorraad. Direct ... De stilte om Leandra Karin Peters. 3. Verschenen in 2009 bij VCL/West-Fries ... De stilte om Leandra - Boekenkar.nl ... . Direct ... De stilte om Leandra Karin Peters. 3. Verschenen in 2009 bij VCL/West-Friesland. Gelezen 4 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1. Feelgood Topics 0 Vinden twee, door de oorlog getekende mensen hun levensbestemming? Genre Feelgood, Romantiek Uitgeverij VCL/West-Friesland De stilte om Leandra Leandra Rosenthal is getekend door de oorlog; ze moet a...

INFORMATIE

AUTEUR
Peters, Karin
DIMENSIE
5,64 MB
BESTANDSNAAM
De stilte om Leandra.pdf

OMSCHRIJVING

Vinden twee, door de oorlog getekende mensen hun levensbestemming?De levens van Paul Storms en het meisje Leandra zijn beide getekend door gebeurtenissen in de oorlog. Pauls vader maakte een verkeerde keuze en Leandra werd als joods kind gered en liefdevol opgenomen in het gezin van Chris en Ditte Terschegge. Het zwijgen van Leandra zet Paul aan tot de zoektocht naar haar familie. Als hij haar broer Jozef terugvindt, lijkt het tij voor Leandra te keren. Maar niets is minder waar. De komst van haar broer betekent ruzies op de boerderij, want dochter Clara Terschegge laat geen middel onbeproefd om Jozef voor zich te winnen. En intussen staat de relatie tussen Chris en Ditte op gespannen voet…Karin Peters heeft als familieromanschrijfster naam gemaakt in het fonds van uitgeverij Westfriesland. Sinds een tiental jaren schrijft ze ook romans in de VCL-serie en kent een trouw publiek. Haar roman spelen zich vaak af in e omgeving van Zeeland, waar ze geboren en getogen is en nog steeds woont.Sinds oktober 2008 mag de auteur zich 'ridder'noemen, want haar werd een Koninklijke onderscheiding verleend vanwege haar veertigjarig schrijversschap.

Wil je het boek lezen?De stilte om Leandra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peters, Karin. Lezen De stilte om Leandra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN