Het spook van Toetegaai

Het spook van Toetegaai - Herman Brusselmans | Stml-tunisie.org

.... Het spook van Toetegaai is een beetje een vreemd boek, maar toch ook heel leesbaar ... Boekbespreking Het Spook Van Toetegaai - Herman ... ... . Voor minder doet Herman Brusselmans het niet. Hij beschrijft de voortgang van zijn hoofdpersonage, dat vele hilarische en grappige avonturen beleeft, hoewel de ondertoon er een is van rouw en verdriet. Het Spook van Toetegaai - Herman Brusselmans (2005) mijn stem. 3,45 (30) 30 stemmen . Nederlands Humoristisch / Autobiografische Roman . 336 pagina's Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland) Herman Brusselmans' en ... bol.com | Het Spook Van Toetegaai, Herman Brusselmans ... ... . 336 pagina's Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland) Herman Brusselmans' ene grote ... Het spook van Toetegaai is een beetje een vreemd boek, maar toch ook heel leesbaar. Voor minder doet Herman Brusselmans het niet. Hij beschrijft de voortgang van zijn hoofdpersonage, dat vele hilarische en grappige avonturen beleeft, hoewel de ondertoon er een is van rouw en verdriet. Het Spook Van Toetegaai (onbekende bindwijze). Het spook van de Toetegaai is een beetje vreemd boek, maar toch ook heel leesbaar. Voor minder doet... Het spook van Toetegaai book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Het spook van Toetegaai is een beetje een vreemd boek, maar toch ook heel leesbaar. Voor minder doet Herman Brusselmans het niet. Hij beschrijft de voortgang van zijn hoofdpersonage, dat vele hilarische en grappige avonturen beleeft, hoewel de ondertoon er een is van rouw en verdriet.Zijn ene grote liefde bevindt zich in Parijs en zijn andere grote liefde is overleden. Het spook van Toetegaai | ISBN 9789044606720 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In 'Het spook van Toetegaai' (Prometheus, Amsterdam, 336 blz., 17,95 euro) voert de Oude Oppergod van de Vlaamse Letteren zichzelf nog maar eens op als personage en laat er geen twijf...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Brusselmans
DIMENSIE
9,5 MB
BESTANDSNAAM
Het spook van Toetegaai.pdf

OMSCHRIJVING

Het spook van Toetegaai is een beetje een vreemd boek, maar toch ook heel leesbaar. Voor minder doet Herman Brusselmans het niet. Hij beschrijft de voortgang van zijn hoofdpersonage, dat vele hilarische en grappige avonturen beleeft, hoewel de ondertoon er een is van rouw en verdriet.Zijn ene grote liefde bevindt zich in Parijs en zijn andere grote liefde is overleden. De ikfiguur, in wie we de schrijver herkennen, begeeft zich op het gladde pad van het zoeken naar troost en vergetelheid. Hij ontmoet daarbij een aantal medemensen. Brusselmans probeert er in hun nabijheid het beste van te maken, al knettert zijn geest en jeuken zijn vuisten. Hij poogt een dieper contact te vinden, vooral met meisjes. Een van hen komt ogenschijnlijk in de problemen als er voor haar huis een incident plaatsvindt. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die slechts onderbroken wordt door de nietigheid en het gedoe van het leven zelve.Het spook van Toetegaai is een fabelachtige roman die alleen geschreven had kunnen worden door Herman Brusselmans. Deze unieke schrijver heeft alweer een boek afgeleverd dat voor duizenden stof tot lering en vermaak zal genereren, en, al zegt hij het zelf, alles in zich heeft om een regelrechte klassieker te worden.Herman Brusselmans (1957) publiceerde eerder meer dan veertig andere boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.Over Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn:Net als zijn voorgangers is Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn grappig, gevat, liefdevol, vertederend, gepast misantropisch, taalvaardig, ritmisch, pretentieloos.knackOver De droogte:Een onweerstaanbaar geestige en spannende roman.thomas van den bergh, elsevierWie hier niet voor valt is gek. Lang leve Brusselmans.kees t hart, leeuwarder courantMeer boeken van Herman Brusselmans.

Wil je het boek lezen?Het spook van Toetegaai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Brusselmans. Lezen Het spook van Toetegaai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN