Cop Vs Killer / Midprice

Cop Vs Killer / Midprice - Simon de Waal | Stml-tunisie.org

...tos Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y ... Ondertitels Cop vs. Killer - ondertitels nederlands 1CD ... ... ... Cop Vs Killer / Midprice (eBook) Cop Vs Killer / Midprice is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Cop Vs Killer / Midprice PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Cop Vs Killer / Midprice. Tergend langzaam drukte Mirko de punt van het vlijmscherpe mes in het vlees. Simon de Waals debuut, Cop vs Killer, verhaalt over slechts vier dagen ... Recensie van vlindertje85 over Cop vs Killer | Hebban.nl ... . Simon de Waals debuut, Cop vs Killer, verhaalt over slechts vier dagen en nachten uit het leven van twee personen: een sluwe crimineel en een toegewijde rechercheur.Deze crimineel, Mirko Narain, is de politie steeds voor en weet hen altijd te omzeilen. Iedereen is op de hoogte dat Mirko verantwoordelijk is voor alle criminele gebeurtenissen in de stad maar er is steeds een gebrek aan bewijs. Cop vs Killer is een Nederlandse telefilm uit 2012 van regisseurs Simon de Waal en Hans Pos. De Waal is tevens de schrijver van het script. Verhaal. Cop vs Killer gaat over rechercheur Frank Spinola die al tijdenlang probeert, samen met zijn speciale team, de topcrimineel Mirko Narain te pakken te krijgen. Maar wat ... Het boek leest snel, je wordt onmiddellijk in het verhaal gezogen en het boek laat je niet meer los. De schrijfstijl is vlot, waardoor ik het snel uit had. Het verhaal is goed geschreven en goed te volgen. Er zijn verschillende verhaallijnen welke door middel van de hoofdstukindeling goed... Simon de Waal beschrijft in Cop vs Killer een fascinerend kat en muis spel tussen de zware crimineel Mirko en rechercheur Frank. Alles draait hierbij om macht...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon de Waal
DIMENSIE
7,74 MB
BESTANDSNAAM
Cop Vs Killer / Midprice.pdf

OMSCHRIJVING

Tergend langzaam drukte Mirko de punt van het vlijmscherpe mes in het vlees. De man in de stoel schoot achteruit. De punt drukte verder, tot het mes plotseling diep in het vlees schoot, waarna Mirko met bijna chirurgische precisie begon te snijden.Vier dagen en nachten uit het leven van een meedogenloze crimineel, op wie door iedereen jacht wordt gemaakt. Mirko Narain moet anderen vermoorden om zelf in leven te blijven. Hij leeft in een wereld van ‘hij of ik’.Vier dagen en nachten uit het leven van een rechercheur, die jaagt op een keiharde crimineel. Frank Spinola werkt met zijn rechercheteam aan een onmogelijke opdracht: pak Mirko en zijn groep. Maar Frank heeft een verrader in zijn team, die alle informatie doorgeeft aan Mirko.Er is maar een manier waarop Frank Mirko kan pakken. Omdat hij niet weet wie hij nog kan vertrouwen, zal hij zelf achter Mirko aan moeten. Wanneer Mirko erachter komt wat Frank van plan is, ontstaat er tussen de twee een strijd op leven en dood.Frank maakt geen kans, tot er in het leven van Mirko iemand opduikt die hij nooit had verwacht. En daarmee ontstaat bij Mirko, voor het eerst, een zwakke plek.

Wil je het boek lezen?Cop Vs Killer / Midprice in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon de Waal. Lezen Cop Vs Killer / Midprice Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN