De Man Die Glimlachte

De Man Die Glimlachte - Henning Mankell | Stml-tunisie.org

... Vele topfilms √ voordelig en snel geleverd √ voor de echte filmliefhebber Op weg naar huis weet de 69-jarige advocaat Gustaf Torstensson maar net op tijd te remmen voor een man die midden op de weg vastgebonden op een stoel zit ... De man die glimlachte - Henning Mankell - 9789044520040 ... ... . Als hij uit zijn auto stapt, krijgt hij een dodelijke slag op zijn achterhoofd. Op datzelfde moment loopt inspecteur Kurt Wallander te mijmeren op een Deens strand. Hij is moe, depressief en wil ontslag nemen. Maar de moord op Torstensson en ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Mankel Henning - De man die glimlachte Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particuliere ... De man die glimlachte eBook door Henning Mankell ... ... . Maar de moord op Torstensson en ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Mankel Henning - De man die glimlachte Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Bestel De man die glimlachte van Henning Mankell. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Henning Mankell
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
De Man Die Glimlachte.pdf

OMSCHRIJVING

Op weg naar huis weet de 69-jarige advocaat Gustaf Torstensson maar net op tijd te remmen voor een man die midden op de weg vastgebonden op een stoel zit. Als hij uit zijn auto stapt, krijgt hij een dodelijke slag op zijn achterhoofd.Op datzelfde moment loopt inspecteur Kurt Wallander te mijmeren op een Deens strand. Hij is moe, depressief en wil ontslag nemen. Maar de moord op Torstensson en diens zoon en collega-advocaat Sten, een jeugdvriend van Wallander, brengt hem op andere gedachten.

Wil je het boek lezen?De Man Die Glimlachte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henning Mankell. Lezen De Man Die Glimlachte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN