Het Geheugenspel

Het Geheugenspel - Nicci French | Stml-tunisie.org

...ven van een zestien jaar oud meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist ... Dizzy: een uniek geheugenspel voor kinderen met én zonder ... ... . Voor de… home » algemene vaardigheden/alle vakken » Het Geheugenspel. breintraining, geheugentraining , onthouden, oefeningen, algemene vaardigheden, kaartspelletje, onzinwoorden. Voeg toe aan winkelmandje. Train je geheugen met dit grappige en actieve kaartspel. Hilarische situaties verzekerd. 'Het geheugenspel' door Nicci French - Onze prijs: €13,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morg ... Nicci French - Het geheugenspel | Het spannende boek ... . Train je geheugen met dit grappige en actieve kaartspel. Hilarische situaties verzekerd. 'Het geheugenspel' door Nicci French - Onze prijs: €13,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Online de beste en gratis denkspellen spelen met brain games, reken-, puzzel- en woordspellen, sudoku's en memory. Gebruik de zoekfunctie om een puzzel of denkspel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe denkspellen. Een leuk kaartspel: Het geheugenspel Memory Er zijn heel wat verschillende spelletjes mogelijk met speelkaarten. Sommige zijn wat ingewikkelder, andere hebben wat eenvoudiger regels. Ook met eenvoudiger regels kan een spel nog moeilijk genoeg zijn. Het bekende 'memory' kun je met een kleine verandering en aanvulling ook met speelkaarten spelen. Maar inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering van het ... Het geheugenspel. door Nicci French. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Geheugenspel Memory. Het legspel Memory speelt u met twee tot en met vier spelers. Een spel duurt afhankelijk van de hoeveelheid kaartjes zo'n kwartier tot een half uur. Dit spel is ook heel geschikt om met de (klein)kinderen te spelen. De thriller Het geheugenspel van schrijversduo Nicci French wordt bewerkt tot een Nederlandse bioscoopfilm. De film zal na de bioscooprelease ook als driedelige miniserie op televisie worden uitgebracht. Het is de bedoeling dat dit het begin is van een langlopende samenwerking met de wereldberoemde...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicci French
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Het Geheugenspel.pdf

OMSCHRIJVING

Op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestien jaar oud meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist.Voor de familie maakt de vondst van Natalie Martello een einde aan vage dromen en sluimerende hoop en brengt tegelijkertijd een gruwelijk, lang verborgen misdaad aan het licht. Natalie blijkt te zijn vermoord. Maar wie zou zo'n mooi en briljant meisje hebben omgebracht? En hoe heeft die onvoorstelbare misdaad zich voltrokken?

Wil je het boek lezen?Het Geheugenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci French. Lezen Het Geheugenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN