Harlequin- De warmte van een lach

Harlequin- De warmte van een lach - Sarah Mayberry | Stml-tunisie.org

...uwelijk waarin ze stelselmatig gekleineerd werd ... Homeopatisch geneesmiddel: Lachesis,Lycopodium | Mens en ... ... . Met het geld van de scheiding heeft ze een oude boerderij gekocht, met een aantal vakantiehuisjes die ze eigenhandig heeft opgeknapt. Eeuwig houdbaar: de ongekende toekomst van ons lichaam. Dit kan niet waar zijn, denkt legerpiloot Luke Trussel als hij beschuldigd wordt van verkrachting. De warmte van een lach. Het woeste continent is de eerste grote geschiedenis van de korte, chaotische periode tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de Koude Oorlog. De warmte van een lach. Eindelijk lacht het l ... De warmte van een lach - Sarah Mayberry - 9789402514056 ... ... . De warmte van een lach. Eindelijk lacht het leven Mel Porter weer toe. Na haar scheiding van de dominante Owen heeft ze een oude boerderij met een aantal vakantiehuisjes gekocht, die ze eigenhandig heeft opgeknapt. Aan mannen moet ze voorlopig niet denken; het zal nog wel even duren voordat ze weer het zelfvertrouwen heeft om zich aan iemand over te geven. Eindelijk lacht het leven Mel Porter weer toe. Na haar scheiding van de dominante Owen heeft ze een oude boerderij met een aantal vakantiehuisjes gekocht, die ze eigenhandig heeft opgeknapt. Aan mannen moet ze voorlopig niet denken; het zal nog wel even duren voordat ze weer het zelfvertr...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Mayberry
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Harlequin- De warmte van een lach.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Eindelijk lacht het leven Mel Porter weer toe. Na haar scheiding van de dominante Owen heeft ze een oude boerderij met een aantal vakantiehuisjes gekocht, die ze eigenhandig heeft opgeknapt. Aan mannen moet ze voorlopig niet denken; het zal nog wel even duren voordat ze weer het zelfvertrouwen heeft om zich aan iemand over te geven. Zelfs aan zo'n bijzonder aantrekkelijke man als haar nieuwe buurman, Flynn Randall.Flynn mag dan uit een van de rijkste families van Australië komen, het zit hem niet altijd mee. Hij moet machteloos toezien hoe zijn zieke vader langzaam aftakelt en heeft zijn carrière moeten opofferen om leiding te gaan geven aan het familiebedrijf. Daar staat gelukkig tegenover dat hij eindelijk het landgoed Summerlea heeft kunnen kopen - een langgekoesterde wens. Tot zijn verrassing blijkt de mooie Mel zijn buurvrouw te zijn, voor wie hij als een blok valt. Maar zodra hij toenadering zoekt, duwt ze hem ruw van zich af....Deze titel is eerder verschenen in Prelude.

Wil je het boek lezen?Harlequin- De warmte van een lach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Mayberry. Lezen Harlequin- De warmte van een lach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN