Toen We Volwassen Waren

Toen We Volwassen Waren - Anne Tyler | Stml-tunisie.org

...lopen familiepicknick wordt de drieënvijftigjarige Rebecca overvallen door de vraag wie ze ... Vroeger, toen we nog jong waren. Column Pascal Meulenbelt ... ... ... Toen we volwassen waren. Na een desastreus verlopen familiepicknick wordt de drieënvijftigjarige Rebecca overvallen door de vraag wie ze eigenlijk is. Ze voelt zich een vreemdeling in haar eigen bestaan. Tijdens de zoektocht naar het meisje dat ze eens is geweest, naar de jonge vrouw van vroeger `toen ze volwassen was , neemt ze een besluit: alles moet anders. Get this from a library! Toen we volwassen waren. [Anne Tyler; Babet Mossel] -- Een 53-ja ... Citaten.net | Julian Barnes - We dachten dat we volwassen ... ... . Get this from a library! Toen we volwassen waren. [Anne Tyler; Babet Mossel] -- Een 53-jarige vrouw zit in een midlife-crisis en blikt terug op de tijd dat ze als 19-jarige trouwde met een weduwnaar met drie dochters, een groot huis en een bedrijf. Toen we volwassen wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Tyler
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Toen We Volwassen Waren.pdf

OMSCHRIJVING

Na een desastreus verlopen familiepicknick wordt de drieënvijftigjarige Rebecca overvallen door de vraag wie ze eigenlijk is. Ze voelt zich een vreemdeling in haar eigen bestaan. Tijdens de zoektocht naar het meisje dat ze eens is geweest, naar de jonge vrouw van vroeger 'toen ze volwassen was', neemt ze een besluit: alles moet anders.

Wil je het boek lezen?Toen We Volwassen Waren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Tyler. Lezen Toen We Volwassen Waren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN