Het Geheim Van De Hindenburg

Het Geheim Van De Hindenburg - John Weisman | Stml-tunisie.org

...rak van de Hindenburg gevonden en wil het bergen om er een drijvend pretpark van te maken ... Column: Het geheim van de waterstofbus - RTV Noord ... . Eindelijk is Otto Heine in de gelegenheid om de geheime lading, die al meer dan een halve eeuw door zijn hoofd spookt, in veiligheid te stellen. Het Geheim Van De Hindenburg (Onbekende bindwijze). April 1945. De geallieerde troepen rukken steeds verder op en het Duitse leger ziet zich gedwongen... Het geheim van de Hindenburg is een boek van John Watson. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is gr ... bol.com | Het Geheim Van De Hindenburg, John Weisman ... ... . Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Een Amerikaanse zakenman heeft voor de kust van Groenland het wrak van de 'Hindenburg' gevonden en wil het bergen om er een drijvend pretpark van te maken. Eindelijk is Otto Heine in de gelegenheid om de geheime lading, die al meer dan een halve eeuw door zijn hoofd spookt, in veiligheid te stellen. Het geheim van de Hindenburg: Taal: Nederlands : Uitgever: A.W. Bruna B.V. Bijzonderheden: 1999 ISBN 90-449 2977-1 paperback pocket formaat: Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten) Meer info: Dit boek samen met De Stalin voor € 4,00 plus verzending. ... Het geheim van de Hindenburg. Auteur. Watson, John. Langue. néerlandais. ISBN. 9789044930511. Éditeur. A.W. Bruna uitgevers BV. Prix € 1,95 (Excl. toute expédition) Achetez ce livre. Détails. Betreft een paperback exemplaar van 1e druk uit 2005 in zeer goede staat. Licht vergeeld. 9789055428052 9055428051 Het geheim van de Hindenburg . Reviews Er zijn nog geen reviews voor 'Het geheim van de Hindenburg'. De ramp met de Hindenburg luidt het einde van het tijdperk van de zeppelins in. De luchtschepen worden nog altijd gebouwd maar worden tegenwoordig niet meer op grote schaal gebruikt. In de Duitse stad Friedrichshafen, waar vanaf 1898 tot het begin van de Tweede Wereldoorlog veel Zeppelins werden gebouwd, zijn de luchtschepen nog wel geregeld te zien. Een ramp waarvan niemand weet hoe het is gebeurd? Vandaa...

INFORMATIE

AUTEUR
John Weisman
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
Het Geheim Van De Hindenburg.pdf

OMSCHRIJVING

April 1945. De geallieerde troepen rukken steeds verder op en het Duitse leger ziet zich gedwongen steeds wanhopiger maatregelen te treffen om stand te houden. De 19-jarige Otto Heine krijgt opdracht zich in te schepen op de Hindenburg, het zusterschip van de roemruchte Bismarck, die een buitengewone missie heeft te vervullen: ze moet koers zetten naar Washington om het Witte Huis te bombarderen... Maar Heine, die niets voelt voor zo'n zelfmoordmissie, zet de bemanning op tot muiterij en leidt zelf de opstand tegen kapitein Erich Bach. En dan ontdekt hij wat voor geheime lading de Hindenburg voert...Vijfenvijftig jaar later. Een Amerikaanse zakenman heeft voor de kust van Groenland het wrak van de Hindenburg gevonden en wil het bergen om er een drijvend pretpark van te maken. Eindelijk is Otto Heine in de gelegenheid om de geheime lading, die al meer dan een halve eeuw door zijn hoofd spookt, in veiligheid te stellen. Maar daarover heeft een onverwachte opponent, de kleinzoon van kapitein Bach, heel andere ideeën...Het geheim van de Hindenburg is een fascinerende maritieme thriller waarmee John Watson zich op één lijn stelt met Clive Cussler en Tom Clancy.

Wil je het boek lezen?Het Geheim Van De Hindenburg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Weisman. Lezen Het Geheim Van De Hindenburg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN