Ik lees! - Op reis naar de maan

Ik lees! - Op reis naar de maan - Jozua Douglas | Stml-tunisie.org

...ik lees. Ssst ...Ik lees. wout is op reis ... Reisadvies Duitsland | Ministerie van Buitenlandse Zaken ... ... . op reis in een ver land. een land met veel zon. hij heeft het naar zijn zin. maar al gauw is wout de zon beu. het is veel te warm. en hij mist zijn huis. wie doet met hem een spel? wie gaat met hem in zee? pff, had wout maar een maat… Jozua Douglas Op reis naar de maan. ... Mik wil naar de maan. Hij wil op zoek naar Woes. Die woont daar. Sam gaat mee. Maar is Woes wel lief? AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar. Genre Science fiction ... Op reis naar de maan | Iedereen Wetenschapper ... . Vanaf ca. 6 jaar. Genre Science fiction, Fictie Onderwerpen Fantasie, Ruimtevaart Taal Nederlands Serie Ik lees! AVI Leesniveau AVI Start. Ook beschikbaar als Luisterboek. Je leent dit boek bij ... Bestel Op reis naar de maan van Jozua Douglas. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het is nog niet zeker of zij allebei tegelijk of apart op reis gaan. Maar je krijgt waar voor je geld, want tot op heden zijn er slechts 18 mensen die de maan persoonlijk van zo dichtbij hebben mogen aanschouwen. De laatste bezoekers waren met de Apollo 17 missie in 1972. Na de lancering, middels een aangepaste Sojoez raket uit Rusland, wordt ... Op reis naar de maan. Zoek naar kraters op de maan en breng het landschap in kaart. Wat ga je doen? ... Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en blijf graag op de hoogte van nieuwe en lopende projecten. Bewijs dat je geen robot bent * Geef hier de karakters uit de afbeelding in. Naar de maan: De droom komt uit met Apollo 11 In 1961 had Kennedy de belofte uitgesproken dat er nog voor het eind van het decennium een man op de maan moest staan. H… Naar de Maan met Google Earth Zo'n 40 jaar geleden, op 20 juli 1969, zette Neil Armstrong de eerste menselijke stappen op de maan. Vlieg naar de maan!" - "Pas op, of ik zal je eens wat sterren laten zien!" Niet de liefste dingen om tegen elkaar te zeggen, maar op deze namiddag wel de coolste. Deze namiddag gaan de keti's namelijk naar de maan: ze gaan op tocht en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jozua Douglas
DIMENSIE
3,57 MB
BESTANDSNAAM
Ik lees! - Op reis naar de maan.pdf

OMSCHRIJVING

Kom Sam, zegt Mik. We gaan op reis. We gaan heel ver. We gaan naar de maan. Kas wil ook mee.. Maar dat mag niet van Mik.Groep 3 / AVI Start tot en met M4Leren lezen is geweldig. Er gaat voor kinderen een wereld open. De serie Ik lees! is ontwikkeld voor kinderen die leren lezen. Het zijn toegankelijke boeken met leuke en soms ook herkenbare verhalen. De boeken bevatten veel illustraties, die de tekst ondersteunen. Ik lees! bevat boeken op AVI Start, M3, E3 en M4. Ze zijn geschreven door bekende kinderboekenschrijvers als Tamara Bos, Rindert Kromhout en Dirk Nielandt.

Wil je het boek lezen?Ik lees! - Op reis naar de maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozua Douglas. Lezen Ik lees! - Op reis naar de maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN