Vos en Haas - Het raadsel van Rob

Vos en Haas - Het raadsel van Rob - Sylvia Vanden Heede | Stml-tunisie.org

...elijk bij één van de aangesloten webshops ... Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het ... ... . Vos en Haas. Het raadsel van Rob. Sylvia vanden Heede (auteur) Thé Tjong- Khing (illustrator) Rob houdt iets achter zijn rug. Iets wat te koop is voor geld of schelpen. Maar als Ever, Uil, Haas, Vos of Meermin raden wat hij in zijn hand houdt, dan krijgt wie juist raadt het voor niks. Vos en Haas - Het raadsel van Rob is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Vos en Haas - Het raadsel van Rob PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur ... Het raadsel van Rob - Leer lezen met Vos en Haas ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Vos en Haas - Het raadsel van Rob Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het raadsel van Rob | ISBN 9789401426305 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. AVI-M3 (AVI 1-2) - Vos en Haas het raadsel van Rob Leeftijd 6 jaar + Ik heb wat te koop', zegt Rob. 'Raad eens wat het is. Als je het weet, krijg je het.' 'Is het groot?' vraagt Haas. Rob schudt zijn kop. 'Is het lekker?' vraagt Vos. 'Ja', zegt Rob. 'Kun je het opeten?' vraagt Haas. Dat vindt Ever een domme vraag. Iets wat lekker is, kun je opeten. Ik lees als Vos - AVI M3 tot E3 NL, AVI 2-3 BE Het tweede leesniveau is 'Ik lees als Vos'. De moeilijkheidsgraad light hier iets hoger. De woorden in het boek zijn speciaal gekozen voor kinderen die al bijna een jaar leesonderwijs volgen. Boeken - Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het raadsel van Rob ; ... Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het raadsel van Rob . Sylvia Vanden Heede-Thé Tjong-Khing. €7,99. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. EAN: 9789401426305: Publicatiedatum: 22-05-2015: 'Ik heb wat te koop', zegt Rob. 'Raad eens wat het is. Als je het weet, krijg je het.' 'Is het groot?' vraagt Haas. Rob schudt zijn kop. 'Is het lekker?' vraagt Vos. 'Ja', zegt Rob. 'Kun je het opeten?' vraagt Haas. Dat vindt Ever een domme vraag. Iets wa Vos en Haas 'Het raadsel van Rob' School Youtube Schetsen Als het eerste boek dat een kind zelfstandig leest, de deur is naar een hele bibliotheek, dan is 'Vos en Haas' een poort....

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Vanden Heede
DIMENSIE
7,64 MB
BESTANDSNAAM
Vos en Haas - Het raadsel van Rob.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Vos en Haas. 'Ik heb wat te koop', zegt Rob. 'Raad eens wat het is. Als je het weet, krijg je het.' 'Is het groot?' vraagt Haas. Rob schudt zijn kop. 'Is het lekker?' vraagt Vos. 'Ja', zegt Rob. 'Kun je het opeten?' vraagt Haas. Dat vindt Ever een domme vraag. Iets wat lekker is, kun je opeten. Altijd! Of niet soms?

Wil je het boek lezen?Vos en Haas - Het raadsel van Rob in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Vanden Heede. Lezen Vos en Haas - Het raadsel van Rob Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN