Ik wil trouwen

Ik wil trouwen - Ghada Abdel Aal | Stml-tunisie.org

...ben 31. Het is tijd om te trouwen vind je niet ... De mogelijkheden - Ja, ik wil trouwen! ... . Ik wil graag mijn kinderen goed opvoeden en dat kost veel energie. Dus niet pas op mijn 50ste eerste kind krijgen ( inscha'alla ). Ik vraag om jullie advies broeders en zusters. P.S. illegaal ben ik niet. Al7amoelillah ik hoef niet om die reden gaan trouwen. Ja, ik wil trouwen! Uw persoonlijke trouwambtenaar. Welkom! Welkom! Op deze site vinden jullie informatie over mij en wat ik bij jullie huwelijk kan betekenen, als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Ik nodig jullie uit om op je gemak mijn site ... 7 Redenen Waarom Een Man Niet Wil Trouwen (+ Hoe Je Het ... ... . Ik nodig jullie uit om op je gemak mijn site te lezen. 46. Ik kan gewoon niet leven zonder jou. 47. Omdat … de nachten en dagen zo veel meer zijn met jouw. 48. Want als jij lacht en gelukkig bent, ben ik dat ook. 49. Omdat ik niet meer reden nodig heb. 50. Omdat ik van je hou, voor wie je bent, wat je wil zijn en wat je zal worden. Daarom ga ik in dit artikel antwoord geven op een vraag die ik ontvang van vrouwen die ik coach: "Als hij voor altijd bij me wil blijven, waarom wil hij dan niet met me trouwen?" Ik denk dat als je begrijpt wat de oorzaak is, dat je deze beter aan kunt pakken. Als je gaat trouwen, breekt een leuke tijd aan. Maar voordat jullie elkaar eeuwige trouw beloven, moet er veel geregeld worden. En niet alleen romantische dingen. Zo is het verstandig om afspraken te maken over wat er gebeurt als jullie uit elkaar gaan. Al is dat nu het laatste waar je aan wilt denken. Beste ik heb een vraag. Ik heb een jongen hier in NL leren kennen die illegaal is. Hij wil trouwen en bij mij blijven, ik heb zelf een Wajong. En hij werkt zwart, hij praa...

INFORMATIE

AUTEUR
Ghada Abdel Aal
DIMENSIE
12,53 MB
BESTANDSNAAM
Ik wil trouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Ik wil trouwen! Alleen al de titel van dit boek is een provocatie uit de mond van de 29-jarige Ghada Abdel Aal. Mannen mogen gerust zeggen dat ze willen huwen, maar in het conservatieve Egypte moeten vrouwen het nog steeds hebben van gearrangeerde ontmoetingen met potentiële partners die door familie of vrienden zijn uitgekozen. Ghada deed wat haar leeftijdsgenoten alleen maar durfden te denken: ze hield een openhartig blog bij over haar zoektocht naar een geschikte echtgenoot. Ze beschrijft de mannen die zich als huwelijkskandidaat aandienen en de hilarische, groteske situaties die dat oplevert. Zo is er een humeurige arts, die volgens de sharia leeft en haar als derde vrouw wil. En een man die tijdens zijn eerste bezoek ongevraagd de televisie aanzet omdat zijn favoriete voetbalclub speelt en boos wordt als zijn potentiële schoonfamilie voor een andere club blijkt te zijn. Voor Ghada werd het een lange reeks teleurstellingen.

Wil je het boek lezen?Ik wil trouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ghada Abdel Aal. Lezen Ik wil trouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN