In tweestrijd

In tweestrijd - Catherine Cookson | Stml-tunisie.org

...linge omgang als veel fijner kan worden ervaren ... Boekverslag Nederlands Tweestrijd door Joost Heyink (3e ... ... . Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tweestrijd Er is echter één probleempje: alvast één kind zou Brad veel liever met Jennifer samen zien dan met Angelina. "Shiloh houdt natuurlijk van allebei haar ouders", klinkt het bij ... De titel van het boek is Tweestrijd. Dit bo ... bol.com | In tweestrijd (ebook), Jenna Blum ... ... ... De titel van het boek is Tweestrijd. Dit boek is geschreven door Joost Heyink. De uitgeverij is de uitgeverij van Holkema & Warendorf, Unieboek BV, Postbus 97, 3990 DB Houten. Het boek dat wij gelezen hebben is de tweede druk uit 2006. De omslagontwerpen van het boek is Johan Bosgra. Rianne heeft het boek in de bieb gevonden....

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
In tweestrijd.pdf

OMSCHRIJVING

Mary Ann, onze uitbundige heldin, ontdekt dat het leven een ernstige zaak is. Corny Boyle, haar eerste liefde, vertrekt naar Amerika zonder afscheid van haar te nemen, wat Mary Anns moeder en meneer Lord niet erg vinden. Die grijpen nu hun kans om haar zo ver te krijgen dat ze met Tony, de kleinzoon van meneer Lord, zal trouwen. Maar Mary Ann heeft daar zo haar eigen ideeën over.

Wil je het boek lezen?In tweestrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen In tweestrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN