De Walrus

De Walrus - Bregje Bleeker | Stml-tunisie.org

...Walrus haar deuren opende in januari 2007 ... De Walrus in Leeuwarden - Eet.nu ... . Sindsdien is het dé ontmoetingsplaats in Sneek. Over De Walrus. We staan helemaal voor u klaar! Zin in een lekker frietje een snack of een complete maaltijd? Bij ons ben je op de juiste plaats. Neem de hele familie mee en laat de kinderen lekker even spelen in ons tekenhoekje, terwijl ze wachten op hun kindermenu. Voordat u gaat nog een romig softijsje en dan zien we u graag weer snel terug! De Walrussen Born Als je interesse hebt om lid te worden van onze duikvereniging dan ben je van harte welkom op onze club avond in zwembad het Anker, Ankersweg 52 te Buchten. Wij trainen iedere dinsdag van 21:15 - ... Duikclub 'De Walrussen' ... . Wij trainen iedere dinsdag van 21:15 - 22:15 uur. Op dit moment wordt er vanwege de corona niet getraind en ook niet gedoken Sociëteit De Walrus. Sinds 1977 de plek voor studenten-, sport- en spellenverenigingen, live muziek, swingnachten en besloten bijeenkomsten in het bruisende centrum van Groningen. De Walrus Leeuwarden. Grand-Café De Walrus is gevestigd op een prachtige locatie aan het Gouverneursplein in hartje Leeuwarden. De panden hebben in de loop der jaren verschillende functies gehad. Zo waren de Leeuwarder Bankvereeniging, de meubelfabriek Bearda en bibliotheek 't Centrum voorgangers van De Walrus die haar deuren er in 2009 opende. De Walrus Sneek. Leeuwenburg 11 8601 CG Sneek Zondag t/m donderdag van 10:00 tot 00:00 uur Vrijdag & zaterdag van 10:00 tot 01:00 uur Tel: 0515 - 438 100 E-mail: [email protected] De Walrus, Leeuwarden: Bekijk 672 onpartijdige beoordelingen van De Walrus, gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 10 van 170 restaurants in Leeuwarden. De Walrus, wat een geweldige plek! De keet zat vol, op een woensdagavond nota bene, en toch bleef de bediening super vlot én vriendelijk. Het eten was simpelweg geluk op een bord. De Walrus is er in geslaagd om ons gezelschap van 5 even stil te krijgen. Bedankt voor de leuke avond en tot snel! — wonny dattenbil De Walrus, Maldegem. 467 vind-ik-leuks · 58 waren hier. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bregje Bleeker
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De Walrus.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge studente Bibi, afkomstig uit een nette familie uit Amsterdam-Zuid, valt voor de charmes van de flamboyante Walrus, een grootverdienend hasjhandelaar. Hun relatie heeft het karakter van een eeuwigdurende affaire, ze leven in het nu, uitbundig en tegen de klippen op, alsof morgen nooit begint.Bijna achteloos raakt Bibi vertrouwd met de internationale hasjhandel - een veilig toevluchtsoord, een plek waar plannen er zijn om uitgesteld te worden en er nauwelijks over de toekomst nagedacht wordt. Maar net als Bibi gaat geloven dat alles voor altijd zo kan blijven, eist de levensstijl van de Walrus zijn tol en moet ze noodgedwongen orde scheppen in een chaotische, door mannen gedomineerde wereld.

Wil je het boek lezen?De Walrus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bregje Bleeker. Lezen De Walrus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN