Eten voor je kind. Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders

Eten voor je kind. Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders - Kees Boer | Stml-tunisie.org

...heunissen. Buy Eten voor je kind: kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders 01 by Kees Boer, Annette Van Ruitenburg, Régine Steegers-Theunissen (ISBN: 9789059565180) from Amazon's Book Store ... Nr 7 okt by Amsterdam UMC - Issuu ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In dit nieuwe boek vind je houvast voor een gezonde basis voor het hele gezin. Met 100 recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit hét boek voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Kees Boer: Eten voor je kind; kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders. Eten voor je kind laat helder ... De voorlichtingsboodschap moet eenvoudig zijn, geen onnodige angst oproepen, duide ... Eten voor je kind - Kees Boer, Annette van Ruitenburg ... ... . Kees Boer: Eten voor je kind; kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders. Eten voor je kind laat helder ... De voorlichtingsboodschap moet eenvoudig zijn, geen onnodige angst oproepen, duidelijk maken welk gedrag wél en welk niet schadelijk is voor het kind en aangeven hoe het gedrag kan worden aangepast. En naast individuele voorlichting blijven andere vormen van voorlichting altijd van groot belang. Zwanger & 100% alcoholvrij De gezonde zwangerschap De eerste weken van je zwangerschap weet je vaak nog niet dat je zwanger bent. Voor een goede groei van je kind is het daarom belangrijk om gezond zwanger te worden. Dat houdt in: stop met alcohol drinken, slik foliumzuur en vitamine D, mijd sommige producten, eet gevarieerd en zorg voor een gezond gewicht. Meer informatie over alcohol en zwangerschap èn een gratis ... Eten voor je kind : kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders ([2014]) / Kees Boer Rubriekscode: 628.44. Marlies. Boekomslagontwerp Chutney Indiaas Eten Recepten Recepten Met Kip Indiase Keuken Kip Curry Gunsten Indisch. Nominatie Kookboek van het Jaar 2014. 15 nov. 2013 - Bekijk het bord "Cooking!" van birgitjac op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Voedsel ideeën en Recepten. Het kook- en voedingsboek 'Eten voor je kind' is vooral bedoeld voor (aanstaande) ouders, zwangeren en moeders met jonge kinderen. Maar ieder ander mag er natuurlijk ook mee aan de slag....

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Boer
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
Eten voor je kind. Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders.pdf

OMSCHRIJVING

'Het beste geschenk voor je (klein-)kind'Eten voor je kind laat helder zien dat voeding voor, tijdens en na de zwangerschap grote invloed heeft op de gezondheid van je kind. Zo wordt de kans op overgewicht in de rest van zijn of haar leven voor een belangrijk deel al bepaald in de periode voor de bevruchting, in de zwangerschap, tijdens de borstvoedingsperiode en in de eerste levensjaren. Goede reden dus om juist in die periode bewuster naar je voedingspatroon te kijken. Dit boek helpt daarbij en doet dat op een positieve manier, dus zonder te vervallen in veel don'ts. Eten voor je kind is bijzonder informatief en compleet en geeft antwoord op alle vragen over voeding in en rondom de zwangerschap. Ter inspiratie vind je in dit boek ook nog eens een royale verzameling voedzame én heerlijke recepten.

Wil je het boek lezen?Eten voor je kind. Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Boer. Lezen Eten voor je kind. Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN