Over Dieren 191 - De praktische vinkenwijzer

Over Dieren 191 - De praktische vinkenwijzer - P. Onderdelinden | Stml-tunisie.org

...deert deze kennis op luchtige wijze met zijn eigen observaties ... Alle boeken in de serie Over Dieren bij paagman.nl ... . ... De praktische Vinkenwijzer. € 7,95. Europese cultuurvogels en hun mutaties* € 34,99. ... maar ook boeken en dvd's over andere dieren, planten en natuur. Voor hobby of beroep, ... Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. j.c. jacobs, persoon. Agaporniden | 1 Soorten, verzorging, huisvesting, kweken . Als een huisdier doodgaat j. de nijs, persoon. Agaporniden | ... Bureau ISBN - De praktische vinkenwijzer ... . Als een huisdier doodgaat j. de nijs, persoon. Agaporniden | 1 Soorten, verzorging, huisvesting, kweken . Als een huisdier doodgaat Voor boeken altijd eerst naar De Slegte. Inloggen. Gebruikersnaam * Alle boeken in de serie bij paagman.nl. De tamme rat - Over Dieren, Terrariumdieren - Over Dieren, De landschildpad - Over Dieren, ......

INFORMATIE

AUTEUR
P. Onderdelinden
DIMENSIE
9,48 MB
BESTANDSNAAM
Over Dieren 191 - De praktische vinkenwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Dit uitstekende naslagwerkje is geïllustreerd met voortreffelijk fotowerk. Hetgeen de keuze voor een soort kan vergemakkelijken. Per soort vink vindt u onder andere u nadelen en voordelen. Enkele van deze punten zijn: Moet de vogel vorstvrij gehouden worden?; is hij agressief tijdens het broeden?; vraagt de voeding extra aandacht?; hoe duidelijk zijn de verschillen tussen de geslachten?; kunnen hij wel of juist niet goed net andere soorten overweg?; wordt de soort vrij oud of niet?U vindt tips over de aanschaf van de vogels en adviezen waar u extra op moet letten als u met de vogels wilt gaan kweken en tentoonstellingen bezoeken.Uiteraard begint het boek met uitleg over het houden van vinken in het algemeen, over hun voeding en de noodzakelijke supplementen. Ook de huisvesting komt uitgebreid aan de orde, zowel voor de buitenvolière als voor binnenshuis.Bij de soorten vindt u de kanaries, Europese cultuurvogels, prachtvinken, wida’s en weduwvogels, Engelse kleurvinken en kardinalen.Een prima boek om een keus te maken, maar ook om het geheugen nog eens op te frissen.

Wil je het boek lezen?Over Dieren 191 - De praktische vinkenwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Onderdelinden. Lezen Over Dieren 191 - De praktische vinkenwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN