En we vergeten omdat het moet

En we vergeten omdat het moet - Maggie O'Farrell | Stml-tunisie.org

...46306611 | AKO boeken Buy En we vergeten omdat het moet 01 by Maggie O'Farrell, Ernst De Boer, Ankie Klootwijk (ISBN: 9789047201229) from Amazon's Book Store ... Boekenproeven: En we vergeten omdat het moet van Maggie O ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. En we vergeten omdat het moet | Maggie O'Farrell, Ernst de Boer, Ankie Klootwijk | ISBN: 9789047201229 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Het verhaal op zich is boeiend. De schrijfstijl is langdradig. Dat is jammer. Met minder woorden (vooral bijzinnen) was het een prettiger leesbaar boek geweest. Kijk voor een leesfragment ... En we vergeten omdat het moet door Maggie O'Farrell ... ... . De schrijfstijl is langdradig. Dat is jammer. Met minder woorden (vooral bijzinnen) was het een prettiger leesbaar boek geweest. Kijk voor een leesfragment hier. En we vergeten omdat het moet auteur Maggie O'Farrell vertaling Ankie Klootwijk en Ernst de Boer uitgeverij Artemis & Co, februari 2010 ISBN ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maggie O'Farrell
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
En we vergeten omdat het moet.pdf

OMSCHRIJVING

Weergaloze roman over familiegeheimen, moederschap en de kracht van herinneringenNa een stormachtige ontmoeting met de charismatische Innes Kent, verhuist Lexie Sinclair van het Engelse platteland naar Londen. Onder de indruk van de aandacht en de mooie woorden van Kent dompelt Lexie zich onder in het swingende Londen van de jaren zestig, een wereld van kunstenaars, schrijvers en andere bohemiens, waar zij een baan vindt bij het spraakmakende magazine Elsewhere. Na de plotselinge dood van Kent en een aantal stormachtige affaires kiest ze bewust voor een leven als alleenstaande moeder. Ze ziet haar toekomst vol vertrouwen tegemoet, wanneer het noodlot opnieuw toeslaat.Vele jaren later in het moderne Londen krijgen Elina en haar partner Ted een baby. Het is een gezonde jongen maar de prijs was hoog: tijdens de traumatische bevalling moest Ted machteloos toezien hoe hij Elina bijna verloor. De jonge ouders proberen hun draai te vinden in hun nieuwe bestaan, maar het verleden dringt zich langzaam aan hen op in de vorm van lang vergeten herinneringen, die de grondvesten onder hun leven doen wankelen.

Wil je het boek lezen?En we vergeten omdat het moet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maggie O'Farrell. Lezen En we vergeten omdat het moet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN