Boek dina, het goedkope pb uitgave

Boek dina, het goedkope pb uitgave - Herbjørg Wassmo | Stml-tunisie.org

...eken.com vind je altijd wat je zoekt. WEG UIT NEDERLAND ... Home | Boek.be ... . JE KUNT ERVAN DROMEN. JE KUNT HET OOK DOEN. Een mooie paperback uitgave van uitgeverij PODIUM 2011 in uitstekende staat VOOR MEER INFO over de INHOUD zie ANDERE FOTO('S) BIEDEN VELE ANDERE INTERESSANTE BOEKEN, DVD's en SCHOENEN, JACKS ook te koop. Zie mijn andere advertenties WAT IS 3v2? LET OP: dit boek hoort bij de (startende) 3 boeken-voor-de-prijs-van 2 - verzameling. Ravelli de geschiedenis van een potterie 1944 - 1977. ... Kennisbank: Boekformaat / Boekformaten - BoekenGilde ... . Ravelli de geschiedenis van een potterie 1944 - 1977. Prijs: € 14,95: Levertijd: 2-3 werkdagen Het wijzigen van jouw bestelling is in sommige gevallen mogelijk, dit ligt aan het stadium waarin je bestelling zich bevindt. Het beste is om ons te bellen, dan kunnen we gelijk kijken wat de mogelijkheden zijn. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de wijziging, mits de wijziging duurder is dan origineel besteld. DADAMAN Mijn 'dadajaren' met Allard Budding Veenendaal 1980-1986. door Henk Johannes van den Heuvel . Tijdens de opening van de tentoonstelling Allard Budding & Verlaat Ateliers op 7 december om 16.00 in De Cultuurfabriek in Veenendaal wordt ter gelegenheid van Allards geboortedag (6 december) en sterfdag (10 december) een 'koninklijke' uitgave van DADAMAN gepresenteerd. Alle boeken van Santa Montefiore in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Lezen we meer "in ons kot"? Dan toch vooral de boeken die nog met ongekreukte rug in de kast stonden of die van de bibliotheek komen. Nieuwe boeken kopen we veel minder, blijkt uit cijfers van de sectororganisatie Boek.be....

INFORMATIE

AUTEUR
Herbjørg Wassmo
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Boek dina, het goedkope pb uitgave.pdf

OMSCHRIJVING

Als kind van vijf veroorzaakt Dina haar moeders dood; tien jaar later wordt het eigenzinnige meisje uitgehuwelijkt aan een vriend van haar vader, die haar meeneemt naar Reinsnes. Daar, in het barre noorden van Noorwegen, zal Dina haar scepter zwaaien. Wat de mensen van haar denken laat Dina koud; haar paard is haar beste vriend ze bespeeld haar cello als een bezetene en beheert na de plotselinge dood van haar man met vakbekwame , strakke hand zijn landgoed. Op de mannen in haar nabijheid heeft Dina's ongeremde sensualiteit een even betoverend als verwoestend effect. Ze zet iedereen naar haar hand totdat de geheimzinnige Leo naar Reinsnes komt. Zal hij ontkomen aan Dina's grillige gevoel voor rechtvaardigheid?

Wil je het boek lezen?Boek dina, het goedkope pb uitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbjørg Wassmo. Lezen Boek dina, het goedkope pb uitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN