Te zot voor woorden

Te zot voor woorden - Bram Bakker | Stml-tunisie.org

...nthouden. 'Te zot voor woorden' De landelijke SP heeft geen goed woord over de oprichting van zo'n fonds ... Te zot voor woorden eBook door Bram Bakker - 9789029567923 ... ... . "Diefstal moet bestraft worden", zegt Kamerlid Jasper van Dijk. Vertalingen van 'te gek voor woorden' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Ik heb me voorgenomen om de volgende keer wanneer ik weer in het Engels wordt aangesproken de winkel uit te lopen. Dit is echt te zot voor woorden. J. Jansen. Elke ochtend het meest spraakmakende ... In Te zot voor wo ... Te zot voor woorden…? | mijn-bsl ... . Dit is echt te zot voor woorden. J. Jansen. Elke ochtend het meest spraakmakende ... In Te zot voor woorden gaat Bakker verder waar Te gek om los te lopen ophield: met kritische, maar ook geestige kanttekeningen bij uiteenlopende zaken die de psychiatrisch patient en de mensen die daar beroepshalve bij betrokken zijn bezig houden, zoals: de gevaren van antidepressiva, de organisatorische misstanden en de gebrekkige feitenkennis rond de psyche bij de meeste mensen. Boze Henk Grol wil trainen: 'Dit is te zot voor woorden' Terwijl veel topsport in omringende landen weer van start gaat, zit een deel van de Nederlandse topatleten voorlopig in de wachtkamer. Te zot voor woorden…? Taal en communicatie bij kinderen en jongeren in de GGZ Tijdschrift: Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2019 Auteurs: Mariëtte Embrechts, Mariëlle Kieboom, Merel Notten, Lian Nijland Met finish in zicht streep door tankstation Zumpe: 'Te zot voor woorden, slecht bestuur' DOETINCHEM - Een deceptie, zo noemt Theo Wenting het besluit van de gemeenteraad van Doetinchem om een ... 'Te zot voor woorden', ... Als het aan het college ligt, komen chauffeurs 's nachts niet langer de gemeente in voor hun nachtrust. "En dat is echt te zot voor woorden", ... Column: te zot voor woorden.. Zaterdagochtend vroeg. Ik open mijn agenda. Wat staat er komende week op de rol? Ik heb de uitspraken van gepensioneerden vr...

INFORMATIE

AUTEUR
Bram Bakker
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
Te zot voor woorden.pdf

OMSCHRIJVING

Te gek om los te lopen, het eerste boek van psychiater Bram Bakker, sloeg op meerdere fronten in als een bom. De frisse, kritische blik van de schrijver en de makkelijk te lezen teksten over ingewikkelde problemen van de psyche werden geroemd. In Te zot voor woorden neemt ' de cowboy in de psychiatrie'(de Volkskrant) opnieuw de wereld van de psyche en de psychiatrie op de schop; met kritische, maar ook geestige kanttekeningen bij zaken die de psychiatrische patiënt aangaan en de mensen die daar beroepshalve bij betrokken zijn, zoals de nieuwe generatie psychofarmaca en de gevaren ervan, organisatorische misstanden, de (beperkte) autonomie van de patiënt en modekwalen als burn-out en chronische vermoeidheid. Ook laat hij opnieuw zijn licht schijnen over het controversiële thema van het toelaten van persoonlijke gevoelens in de patiënt-artsrelatie. Nuchter, gedreven, realistisch, helder en betrokken neemt Bakker stelling, tegen alle modes, de gevestigde orde en achterhaalde ideeën in. In Te zot voor woorden legt hij uit hoe de psychiatrie onze kijk op de wereld positief kan beïnvloeden.

Wil je het boek lezen?Te zot voor woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram Bakker. Lezen Te zot voor woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN