Koen Kampioen - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie

Koen Kampioen - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie - Fred Diks | Stml-tunisie.org

...-pad. Bij ijsboerderij 't Riefel kun je het Koen Kampioen-pad, speciaal bestemd voor sportieve kids van 6 t/m 12 jaar, gaan lopen ... Het geheim van Broekie - bibliotheek.nl ... . Dat kan samen met je familie, met je voetbalteam of met je klas. Het boek Koen Kampioen. Het geheim van Broekie, geschreven door Fred Diks, Ivan&Ilia, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Boeken van Kluitman. Wie is er niet mee opgegroeid? De Kameleon, Kruimeltje en Afke's Tiental. Maar ook Bobbi, Stine Jensen, Heksje Lilly, Koen Kampioen, paardenboeken, AVI-boeken, spannende novelles en heel veel meer; je ... Koen Kampioen. Het geheim van Broekie online kopen ... ... . Maar ook Bobbi, Stine Jensen, Heksje Lilly, Koen Kampioen, paardenboeken, AVI-boeken, spannende novelles en heel veel meer; je vindt het bij Kluitman. Bestel Koen Kampioen. Het geheim van Broekie van Fred Diks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Titel: Het geheim van Broekie Serie: Koen Kampioen Uitgeverij: Kluitman Jaartal: 2017 Bladzijden: 64 Illustrator: Ivan & Ilia Genre: sport Leeftijd: 8+ Mening over het boek. Recensie van Sara (6-8 jaar) Hoe kom je aan het boek? Geleend bij de bibliotheek Koen Kampioen - Het geheim van Broekie Fred Diks. Bij Koen in de buurt wordt een groot nieuw sportveld aangelegd. Tijdens de opening zal er een speciale voetbalwedstrijd plaatsvinden, waar ook drie spelers van FC Top aan mee mogen doen. Koen kampioen het geheim van broekie, van Fred Diks Artikelnummer: 9789020648652. Bestel op Gospel.n...

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Diks
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
Koen Kampioen - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Koen Kampioen. Bij Koen in de buurt wordt een groot nieuw sportveld aangelegd. Tijdens de opening zal er een speciale voetbalwedstrijd plaatsvinden, waar ook drie spelers van FC Top aan mee mogen doen. Koen is natuurlijk graag van de partij, maar de keuze zal bepaald worden door middel van strafschoppen. En dan blesseert Koen zijn rug... Nu kan hij niet eens deelnemen aan de spannende wedstrijd tegen Klim. Zal Koen op tijd herstellen om nog een kans te maken bij de strafschoppen? En wat voor geheim bewaart Broekie toch in zijn nieuwe busje?Samen met dit nieuwe deel verschijnen er vier oude titels in een nieuw jasje. De tekenstijl van illustratoren Ivan & Ilia is in de loop van de tijd veranderd en Koen gaat met zijn tijd mee. En daar horen natuurlijk frisse en vrolijke covers bij!

Wil je het boek lezen?Koen Kampioen - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Diks. Lezen Koen Kampioen - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN