De Zorg Van Nederland

De Zorg Van Nederland - Flip de Kam | Stml-tunisie.org

...eeld als er een vergelijking wordt gemaakt met andere landen in […] Het basispakket moet zorg bevatten die we nodig hebben, die werkt en van goede kwaliteit is ... Nederland Europese koploper in de zorg | Gezond | AD.nl ... . Tegelijkertijd moet het basispakket toegankelijk en betaalbaar blijven. Zorginstituut Nederland voert verschillende werkzaamheden uit om al deze aspecten te bewaken. Lees meer over de taken van het Zorginstituut. Actuele antwoorden op vragen over het coronavirus COVID-19. Zoals de symptomen en maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Nederland bedankt de Zorg Het feest van alle Nederlanders voor de zorg. 10 miljoen m ... PDF Zó werkt de zorg in Nederland ... . Zoals de symptomen en maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Nederland bedankt de Zorg Het feest van alle Nederlanders voor de zorg. 10 miljoen mensen doneren 10 euro, dat is ons streven. Met dit bedrag kunnen we 1 miljoen zorgmedewerkers een onvergetelijk feest geven, om ze te bedanken voor hun harde werk tijdens de coronacrisis. Wat doet de Rijksoverheid om de kwaliteit van de zorg te verbeteren? 11-02-2020 | 13:00. Online in een persoonlijke gezondheidsomgeving je eigen medische gegevens inzien en delen met wie je wilt, of ze koppelen aan ... Vind een zorgaanbieder in Nederland, bekijk de adresgegevens, lees de waardering...

INFORMATIE

AUTEUR
Flip de Kam
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
De Zorg Van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Onze gezondheidszorg is ziek. Hoewel de regering in de afgelopen jaren voor de zorg vele miljarden extra uittrok, worden de wachtlijsten nauwelijks korter. De onvrede onder artsen en verpleegkundigen neemt toe, en niet alleen over salarissen en arbeidsomstandigheden. De zorg is dichtgeregeld, klanten worden veeleisender. Intensieve overheidsbemoeienis met de zorgsector kan inmiddels niet verhinderen dat prijzen van nieuwe medicijnen, tarieven en premies voor de ziektekostenverzekering omhoog vliegen. Het kabinet dat in 2002 de touwtjes in handen neemt, staat voor een schier onmogelijke taak. Het stelsel moet op de helling, zoveel is duidelijk, maar hoe blijft goede zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar? Deze kwestie raakt elke Nederlander want een ongeluk zit in een klein hoekje. En allemaal worden we oud en kwetsbaar. De auteurs analyseren helder wat er momenteel scheef zit in de zorg. Zij bespreken alternatieven die de grote politieke partijen, werkgevers en vakbonden naar voren hebben geschoven. In dit boek presenteren zij bovendien een eigen plan om de zorg beter te maken.Wilt u de speech lezen die minister Borst over dit boek gehouden heeft? Klik dan hier en kijk onder 'Actueel'.

Wil je het boek lezen?De Zorg Van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Flip de Kam. Lezen De Zorg Van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN