40 hours 02. u wordt doorverbonden

40 hours 02. u wordt doorverbonden - Dick Heins | Stml-tunisie.org

...s.. De strip verschijnt sinds 2010 in het striptijdschrift Eppo ... Accessoires | VEGA ... . De gags verschijnen in vier stroken op een pagina.. Inhoud. De strip gaat over drie kantoormedewerkers. De jonge Mark, de luie Bert en hun diensthoofd Jensen. AUTEURS - Eric Hercules & Dick Heins Korte Inhoud ; 40 hours neemt u mee naar de snelle wereld van kantoor, de zinderende spanning van het ambtenarenleven, de sensationele snelheid van koffieautomaten, dossiermappen en doorkiesnummers. Niets is voor Bert, Mark en Jensen onmogelijk. Zonder angst s ... Crisiscontact - Eleos ... . Niets is voor Bert, Mark en Jensen onmogelijk. Zonder angst schrijven ze overuren, onvermoeid stappen ze in de lift, vasthoudend drukken ze zich op het ... 40 hours neemt u mee naar de snelle wereld van kantoor, de zinderende spanning van het ambtenarenleven, de sensationele snelheid van koffieautomaten, dossiermappen en doorkiesnummers. Niets is voor Bert, Mark en Jensen onmogelijk. Zonder angst schrijven ze overuren, onvermoeid stappen ze in de lift, vasthoudend drukken ze zich op het toilet. 40 Hours 2 - U wordt doorverbonden. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. U wordt doorverbonden Nieuw 40 Hours 2 Softcover € 8,95 Inhoud. 40 hours neemt u mee naar de snelle wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Heins
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
40 hours 02. u wordt doorverbonden.pdf

OMSCHRIJVING

Hilarische grappen over het bruisende Nederlandse kantoorleven door Eric Hercules, de schrijver van Elsje en Dick Heins, de tekenaar van o.a. Junior Suske en Wiske en de Jan van Haasteren studio.40 hours neemt u mee naar de snelle wereld van kantoor, de zinderende spanning van het ambtenarenleven, de sensationele snelheid van koffieautomaten, dossiermappen en doorkiesnummers.Niets is voor Bert, Mark en Jensen onmogelijk. Zonder angst schrijven ze overuren, onvermoeid stappen ze in de lift, vasthoudend drukken ze zich op het toilet. Wees getuige van relaties op het werk, slapen op het werk tot zelfs werken op het werk...Beleef het mee met de afdeling klachtenbehandeling, wordt doorgestuurd naar het volgende loket, wacht vol overgave op uw beurt met 40 hours!

Wil je het boek lezen?40 hours 02. u wordt doorverbonden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Heins. Lezen 40 hours 02. u wordt doorverbonden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN