Bij Hoog & Bij Laag

Bij Hoog & Bij Laag - Luuk Hajema | Stml-tunisie.org

...dat hy is de throon Godts. bij kris en kras zweren (=bij hoog en bij laag zweren) dat gaapt zo wijd als een oven (=dat is hoogst onwaarschijnlijk) dat is een brug te ver (=dat is te hoog gegrepen) dat is alleen voor pater en mater en niet voor het hele convent (=dat is voor jou te hoog gegrepen) Eén spreekwoord bevat `volhouden` bij kris en kras volhouden (=bij hoog en bij laag volhouden); 5 betekenissen bevatten `volhouden` bij kris en kras volhouden (=bij hoog en bij laag volhouden); een goed begin heeft een goed behagen maar het eindje zal de last dragen (=goed beginnen is prima, maar je moet volhouden tot het einde); het uitzingen (=het einde ervan afwachten, het volhouden) Zing mee met dit liedje uit de Disney Classic 'Jungle Boek' ... Bij hoog en bij laag | Dimitri van Toren ... . Ontdek alle liedjes uit 'Jungle Boek' via: http://bit.ly/JungleBoekLiedjes Ontdek meer Disney-mu... Bij hoog en laag zweren. Op allerlei wijzen verzekeren. Hij is pas een duim hoog. Hij is nog erg klein. Met hoge heren is het kwaad kersen eten. Plezier maken en belangrijke beslissingen nemen, gaan slecht samen. Geen hoogvlieger zijn. Weinig talent hebben. Op hoge poten. Zeer boos, verontwaardigd, kwaas. opgewonden. Hoge ogen gooien. Bij Hoog & Bij Laag (Onbekende bindwijze). Hans Modderman, 39 jaar jong en senior beleidsmedewerker Visie en Integrale Strategie bij de provincie... Ezetimib krijgt u als 2e medicijn bij simvastatine, atorvastati ... Hoog | Spreekwoorden en Gezegden ... . Ontdek alle liedjes uit 'Jungle Boek' via: http://bit.ly/JungleBoekLiedjes Ontdek meer Disney-mu... Bij hoog en laag zweren. Op allerlei wijzen verzekeren. Hij is pas een duim hoog. Hij is nog erg klein. Met hoge heren is het kwaad kersen eten. Plezier maken en belangrijke beslissingen nemen, gaan slecht samen. Geen hoogvlieger zijn. Weinig talent hebben. Op hoge poten. Zeer boos, verontwaardigd, kwaas. opgewonden. Hoge ogen gooien. Bij Hoog & Bij Laag (Onbekende bindwijze). Hans Modderman, 39 jaar jong en senior beleidsmedewerker Visie en Integrale Strategie bij de provincie... Ezetimib krijgt u als 2e medicijn bij simvastatine, atorvastati...

INFORMATIE

AUTEUR
Luuk Hajema
DIMENSIE
12,6 MB
BESTANDSNAAM
Bij Hoog & Bij Laag.pdf

OMSCHRIJVING

Hans Modderman, 39 jaar jong en senior beleidsmedewerker Visie en Integrale Strategie bij de provincie Groningen, heeft een druk bestaan. Een dynamische baan, een vrouw die carrière maakt, drie opgroeiende kinderen en een nieuw huis: bepaald geen sinecure. Het wordt er niet eenvoudiger op als zijn baas hem vraagt zich te ontfermen over een Jonge Hond. De jeugdige, getalenteerde en beeldschone Isabel Tamsma heeft een ervaren begeleider nodig, een coach die haar begrijpt en wegwijs maakt in de wondere wereld van het provinciaal bestuur. Hans twijfelt even. Hij hééft het al zo druk! Maar hij besluit te doen wat zijn baas hem vraagt. Dat brengt hem op de rand van een midlifecrisis.

Wil je het boek lezen?Bij Hoog & Bij Laag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luuk Hajema. Lezen Bij Hoog & Bij Laag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN