Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas

Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas - Marjet Huiberts | Stml-tunisie.org

...oe Sint aan boord van hun piratenschip klimt ... Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas ... ... . Aadje Piraatje, geliefd bij kinderen en in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes, bevaart in dit speciale miniboekje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. Aadje Piraatje en de Stoomboot van Sinterklaas. Aadje Piraatje, geliefd bij kinderen en in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes, bevaart in dit speciale miniboekje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere b ... Aadje Piraatje en de Stoomboot van Sinterklaas - Hannes ... . Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. Aadje Piraatje, geliefd bij kinderen en in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes, bevaart in dit speciale miniboekje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. De anders zo stoere piraten staan met knikkende knieën toe te kijken hoe Sint aan boord van hun piratenschip klimt ... Geschreven bij Aadje Piraatje - Aadje Piraatje. Dit boek is een 1 woord: Een Juweeltje! Kopen dus. Het heeft fantasie, is herkenbaar voor kinderen en volwassenen, humor is alom aanwezig ( het is echt grappig!) en het hele gezin kan hier van genieten. Hallo! Op zoek naar een Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas-boek geschreven door auteur Marjet Huiberts? Registreer u op onze website mmark.nl en download gratis boeken! Levertijd: 1 tot 3 werkdagen. Auteur: Marjet Huiberts, Prijs: € 3,99, ISBN/ISBN13: 9789025751760, Categorie: Boek, Aadje Piraatje, geliefd bij kinderen en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjet Huiberts
DIMENSIE
8,73 MB
BESTANDSNAAM
Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas.pdf

OMSCHRIJVING

Aadje Piraatje, geliefd bij kinderen en in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes, bevaart in dit speciale miniboekje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. De anders zo stoere piraten staan met knikkende knieën toe te kijken hoe Sint aan boord van hun piratenschip klimt. Gelukkig redt Aadje de situatie en krijgen ook Goof-zonder-oog en Stille Cornelis nog een pakje van de goedheilig man.Sint keek wat streng van de een naar de ander.‘Komt er geen liedje?’ vroeg hij verbaasd.‘Hebben de heren hun tongen verloren?’Toen zong Aadje gehaast:Zie de maan schijnt door de masten.Makkers, staakt uw wild geraas.Want vanavond zijn er gasten:Zwarte Piet en Sinterklaas.

Wil je het boek lezen?Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjet Huiberts. Lezen Aadje Piraatje - Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN