Aan 's konings tafel

Aan 's konings tafel - Ds. J. T. Doornenbal | Stml-tunisie.org

...rontreinigen met koninklijke spijs en drank van het Babylonisch hof ... Aan 's Konings tafel | Doornenbal, ds.J.T. | 9789033126727 ... . Zijn drie vrienden, Hananja, Misael en Azarja volgden zijn voorbeeld, zij kozen voor groenten en water. Aan 's Konings tafel bevat veertien niet eerder uitgegeven overdenkingen, korte preken, gehouden bij de voorbereiding, tijdens de bediening en bij de nabetrachting van het Heilig Avondmaal. Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen. € 8,50. Aan 's Konings tafel. Aan 's Konings tafel bevat veerti ... Boekwinkeltjes.nl - Aan 's Konings tafel --- Overdenkingen ... ... . € 8,50. Aan 's Konings tafel. Aan 's Konings tafel bevat veertien niet eerder uitgegeven overdenkingen, korte preken, gehouden bij de voorbereiding, tijdens de bediening en bij de nabetrachting van het Heilig Avondmaal. Normaal € 15,90 Aan 's Konings tafel voor €8.50 - Ds. J. T. Doornenbal was een bekend en geliefd predikant. Bekendheid kreeg hij vanwege zijn bijdragen in de Veluwse kerkbode. In rake typeringen, waarin ernst en humor zich afwisselden, beschreef hij voorvallen uit het kerkelijk, gemeentelijk en persoonlijk leven. Met... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Doornenbal, Ds. J.T. - Aan 's Konings tafel --- Overdenkingen rond het Heilig Avondma...

INFORMATIE

AUTEUR
Ds. J. T. Doornenbal
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Aan 's konings tafel.pdf

OMSCHRIJVING

Ds. J.T. Doornenbal was een bekend en geliefd predikant. Bekendheid kreeg hij vanwege zijn bijdragen in de Veluwse kerkbode. In rake typeringen, waarin ernst en humor zich afwisselden, beschreef hij voorvallen uit het kerkelijk, gemeentelijk en persoonlijk leven.Met zijn schriftuurlijk-bevindelijke preken wist hij evenzeer harten te treffen.Aan 's Konings tafel bevat veertien niet eerder uitgegeven overdenkingen, korte preken, gehouden bij de voorbereiding, tijdens de bediening en bij de nabetrachting van het Heilig Avondmaal.

Wil je het boek lezen?Aan 's konings tafel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ds. J. T. Doornenbal. Lezen Aan 's konings tafel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN