Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands

Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands - Diverse auteurs | Stml-tunisie.org

... Bekijken als Rooster Lijst. Items 1-12 van 16 ... Vind van dale pocketwoordenboek op Marktplaats - mei 2020 ... . Weergeven per pagina. Sorteer op. Aflopend sorteren ... Van Dale, ook voor inburgeraars en expats! Dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) bevat de 15.000 belangrijkste trefwoorden en 2300 belangrijkste uitdrukkingen uit het Nederlands. Dit woordenboek is speciaal gemaakt om Nederlands te leren als dat niet je moedertaal is. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands - de beste keus voor scholieren! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Nederlands in het vmbo en de onderbouw havo/vwo op de middelbare school in Nederland en de 1e en 2e graad van het secundair onderwijs in Vlaanderen. Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus ... bol.com | Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands ... ... . Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus is dit Pocketwoordenboek een ... Er zijn veel verschillende woordenboeken op de markt, van goedkoop tot duur, van dun tot dik en van slecht tot goed. Deze inleiding geeft antwoord op de vraag of dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands het meest geschikte woordenboek voor je is. In dit woordenboek zijn 41.000 woordbetekeniss...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale, je geheime wapen! Met maar liefst 125.000 actuele betekenissen, voorbeelden en definities is dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands het dikste en beste Pocketwoordenboek ooit. Het is een handig, actueel en compact woordenboek gemaakt voor de middelbare scholier en aanbevolen door docenten. Ook bij gebruik thuis, op reis of bij een taalcursus is dit Pocketwoordenboek een uitstekende bron van informatie. Handig * Met lidwoorden - superduidelijk, vóór het trefwoord! * Gidswoorden in kleur voor makkelijker vinden * 125.000 actuele betekenissen, voorbeelden en definities* Actuele betekenissen en bruikbare voorbeeldzinnen Van Dale Pocketwoordenboeken zijn ook online en als app verkrijgbaar. Van dit Pocketwoordenboek Nederlands is tijdelijk een gouden jubileumeditie verkrijgbaar. ISBN: 9789460772269. De inhoud van beide edities is hetzelfde.

Wil je het boek lezen?Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN