De verdwijning van Sally Horner

De verdwijning van Sally Horner - t. Greenwood | Stml-tunisie.org

...hriftje in de plaatselijke supermarkt. De verdwijning van Sally Horner wordt verteld vanuit verschillende perspectieven ... De verdwijning van Sally Horner - Samenlezenisleuker ... . We volgen niet alleen Sally maar ook haar moeder en zus Susan. Hierdoor wordt het verhaal zeer sterk. We beleven hoofdzakelijk de gebeurtenissen vanuit Sally's standpunt en zien hoe ze gemanipuleerd wordt als jong, goedgelovig meisje door Frank La Salle. 'De verdwijning van Sally Horner' (Rust and Stardust) van de Amerikaanse auteur T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield. New Jersey, 1948. De 11-jarig ... Vero las: T.Greenwood - De verdwijning van Sally Horner ... ... . Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield. New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke supermarkt. Achterflaptekst 'De verdwijning van Sally Horner' New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke supermarkt. Ze wordt erop aangesproken door de 52-jarige Frank La Salle die zich voordoet als FBI-agent. Hij overtuigt haar ervan dat ze gearresteerd zal worden, tenzij ze doet wat hij zegt. In 'De verdwijning van Sally Horner' komt de zaak ter sprake die vanaf 1948 Amerika volledig in zijn greep hield. Sally ziet de drie vriendinnen Bess, Vivi en Irene een bloedband smeden en zou hier graag bij horen. Echter om hier bij te horen moet ze een proef van moed doen. Hiervoor moet ze bij de Woolworth wat stelen. In de folder van uitgeverij De Fontein zag ik dat het boek 'De verdwijning van Sally Horner' zou uitkomen bij hun. Nadat ik gelezen had waar het boek over ging, was mijn interesse gewekt. Nadat ik uitgeverij De Fontein doorgegeven had dat ik dit boek graag wilde lezen, ontving ik het boek ook na verschijning. Op 18 juni verschijnt bij uitgeverij De Fontein de spannende roman De verdwijning van Sally Horner van de Amerikaanse schrijfster T. Greenwood.Ze heeft het ware verhaal van Sally Horner gefictionaliseerd en vertelt het vanuit meerdere perspectieven, wat het boek veel vaart en diepgang geeft. De verdwijning van Sally Horner. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Schrijver: Greenwood, T. Inhoud: Als in 1948 de 11-jarige Sally Horner een schriftje steelt, wordt ze ... "De verdwijning van Sally Horner' (Rust and Stardust) van de Amerikaanse auteur T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield. New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke supermarkt. New Jersey, 1948. De 11-jarige ...

INFORMATIE

AUTEUR
t. Greenwood
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
De verdwijning van Sally Horner.pdf

OMSCHRIJVING

De 11-jarige Sally wordt ontvoerd door Frank La Salle. Gedurende twee jaar doorkruist hij het hele land met haar om uit handen van de FBI te blijven. Ze wordt misbruikt en gedwongen te liegen. "De verdwijning van Sally Horner' (Rust and Stardust) van de Amerikaanse auteur T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield.New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke supermarkt. Ze wordt erop aangesproken door de 52-jarige Frank La Salle die zich voordoet als fbi-agent. Hij overtuigt haar ervan dat ze gearresteerd zal worden, tenzij ze doet wat hij zegt. Dit is het begin van een ontvoering die ruim twee jaar zal duren en waarin Frank met Sally het hele land doorkruist om uit handen van de politie te blijven. Sally wordt misbruikt en gedwongen te liegen tegen de mensen die ze op hun weg tegenkomen.De vermissing van Sally Horner domineerde eind jaren 40 het nieuws in Amerika. Dit is haar verhaal."De zaak Sally Horner' inspireerde Nabokov tot het schrijven van zijn iconische en controversiële roman "Lolita'.T. Greenwood woont met haar gezin in Californië. "De verdwijning van Sally Horner' is het eerste boek van haar hand dat in het Nederlands verschijnt. Ze heeft het ware verhaal van Sally Horner gefictionaliseerd en vertelt het vanuit meerdere perspectieven, wat het boek veel vaart en diepgang geeft.

Wil je het boek lezen?De verdwijning van Sally Horner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. Greenwood. Lezen De verdwijning van Sally Horner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN