Basiskennis geschiedenis

Basiskennis geschiedenis - Hans Keissen | Stml-tunisie.org

...en en startende pabostudenten. Het boek helpt hen om te voldoen aan de eisen van het vak geschiedenis die vanaf 2015 gelden voor het instapniveau pabo ... Samenvatting Basiskennis geschiedenis - Book ... . Samenvatting Geschiedenis Hoofdstuk 1: De tijd van jagers en boeren Rond 10.000 voor Christus kwam er een einde aan de laatste ijstijd en vond in het Midden-Oosten de landbouwrevolutie plaats, waardoor mensen gingen leven in een landbouwsamenleving. Ze gingen graan verbouwen en geiten, schapen, varkens en runderen houden. Basiskennis geschiedenis presenteert de leerstof van het schoolvak geschie ... Samenvatting Basiskennis geschiedenis - Stuvia ... . Ze gingen graan verbouwen en geiten, schapen, varkens en runderen houden. Basiskennis geschiedenis presenteert de leerstof van het schoolvak geschiedenis op een compacte en overzichtelijke manier aan aspirant-pabostudenten en startende pabostudenten. Het boek helpt hen om te voldoen aan de eisen van het vak geschiedenis die vanaf 2015 gelden voor het instapniveau pabo. Basiskennis Geschiedenis(e-book) direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Speciaal ontwikkeld voor de toelatingstoets geschiedenis; - bondige weergave van de leerstof van de 10 tijdvakken. Basiskennis geschiedenis - Samenvatting Pabo toelatingstoets Wil jij zonder stress naar de pabo toelatingstoets Geschiedenis? Dan ben je op de juiste plek! Ik bied de populairste basiskennis samenvattingen aan op Stuvia. Mijn samenvattingen zijn al door meer dan duizend tevreden studenten gebruikt! Basiskennis geschiedenis 2e druk is een boek van Hans Keissen uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001846220 Basiskennis geschiedenis presenteert de leerstof van het schoolvak geschiedenis op een compacte en overzichtelijke manier aan de startende pabostudent. Het boek bereidt je voor op de entreetoets Mens en Wereld. Samenvatting Basiskennis geschiedenis - Hans Keissen. - 1.1.3 Rendierjagers : Tot 13.000 jaar geleden bedekte ijskap het noorden van Europa > in deze tijd leefden rendierjagers > leefden als nomaden > moesten grote afstanden afleggen om kuddes rendieren te volgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Keissen
DIMENSIE
12,34 MB
BESTANDSNAAM
Basiskennis geschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Basiskennis geschiedenis 2e druk is een boek van Hans Keissen uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001846220 Basiskennis geschiedenis presenteert de leerstof van het schoolvak geschiedenis op een compacte en overzichtelijke manier aan de startende pabostudent. Het boek bereidt je voor op de entreetoets Mens en Wereld. Bij deze uitgave zit de Pabowijzer card met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning bij het boek op de bijbehorende website.Voor velen is het schoolvak geschiedenis een moeilijk vak. Dat komt omdat je het vak niet meer gevolgd hebt in de laatste jaren van het Voortgezet Onderwijs, of zich moest verdiepen in een beperkte tijdsperiode. Basiskennis geschiedenis biedt je alle leerstof van het schoolvak op een overzichtelijke manier aan waardoor je de entreetoets in het eerste leerjaar van de pabo met een gerust hart tegemoet kunt zien. Het boek leidt je zelfstandig naar het benodigde kennisniveau en de juiste benadering van opgaven voor het schoolvak geschiedenis.In Basiskennis geschiedenis wordt de leerstof van het schoolvak geschiedenis kort en bondig uitgelegd. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opgaven, waarmee je kunt controleren of je de stof hebt begrepen en kunt toepassen.De auteur van het boek is nauw betrokken bij de landelijke digitale entreetoetsen van Mens en Wereld.

Wil je het boek lezen?Basiskennis geschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Keissen. Lezen Basiskennis geschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN