Het brein te kijk

Het brein te kijk - none | Stml-tunisie.org

...es. Wat mensen zeggen - Een review schrijven ... Het Beste Brein van Nederland gemist? Kijk het op TVblik! ... . We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Het onderzoek naar het functioneren van het menselijk brein heeft vooral geprofiteerd van geavanceerde manieren om activiteit in de hersenen te meten: de zogeheten neuro-imaging technieken. Het brein te kijk geeft een overzicht van de nieuwe ontwikkelingen waarmee daadwerkelijk een kijkje in het brein kan worden verkregen. In Het Brein Te Kijk : Verkenning Van De C ... Leren • Kijk in je brein ... . In Het Brein Te Kijk : Verkenning Van De Cognitieve Neurowetenschappen, ed. Frank Wijnen and Frans Verstraten, 201-233. 4th ed. Amsterdam, Nederland: Harcourt. Chicago author-date (all authors) Wijnen, Frank, and Robert Hartsuiker. 2008. Het brein te kijk book. Read reviews from world's largest community for readers. Onderzoek naar de werking van onze hersenen wordt wel the final frontier... Maryanne Wolf, een onderzoeker op het gebied van lezen en het brein, stelt vast dat bij lezen de pauzeknop vaak wordt ingedrukt, vertelt Bel. "Als je naar muziek luistert of kijkt naar een film ... Het Beste Brein van Nederland is een wetenschappelijk programma bij de AvroTros. Art Rooijakkers is de presentator van Het Beste Brein van Nederland. In dit programma draait het naast gevoel voor taal, logica en ruimtelijk inzicht ook om sociale en muzikale intelligentie, en geheugen. Victor Mids geeft elke week een breintraining voor kandidaten van Het Beste Brein van Nederland en de kijkers ......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
Het brein te kijk.pdf

OMSCHRIJVING

Onderzoek naar de werking van onze hersenen wordt wel the final frontier genoemd.Hoewel er de laatste decennia veel vooruitgang is geboekt, is de ontdekkingsreis nog niet voltooid. Het onderzoek naar het functioneren van het menselijk brein heeft vooral geprofiteerd van geavanceerde manieren om activiteit in de hersenen te meten: de zogeheten neuro-imaging technieken. Het brein te kijk geeft een overzicht van de nieuwe ontwikkelingen waarmee daadwerkelijk een kijkje in het brein kan worden verkregen. In de eerste hoofdstukken worden de technieken van neuro-imaging op een toegankelijke manier besproken. In de daaropvolgende hoofdstukken passeren taal, perceptie, aandacht, geheugen, emoties en motoriek de revue. In het laatste hoofdstuk komt de ultieme vraag over hersenen en bewustzijn aan bod.Door de heldere manier van schrijven en de vele (kleuren)illustraties is Het brein te kijk geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van de hersenen en met eigen ogen wil zien wat men vandaag de dag over het brein weet. De hoofdstukken zijn geschreven door vooraanstaande Nederlandse onderzoekers. De redactie was in handen van prof.dr. Frank Wijnen en prof.dr. Frans Verstraten. Beiden zijn verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Wil je het boek lezen?Het brein te kijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Het brein te kijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN