De gouden Kokosnoot

De gouden Kokosnoot - Tosca Menten | Stml-tunisie.org

...rsie. Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland ... De gouden Kokosnoot | 9789000370511 | De leukste kinderboeken ... . Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans ... De gouden Kokosnoot. Een spiksplinternieuw boek van Tosca Menten!Stel je voor… je komt uit een familie vol vrolijke klunzen die een familieprijs heeft... De gouden Kokosnoot. Een spiksplinternieuw boek van Tosca Menten! De familie Kokos heeft een familietraditie: iedere z ... De gouden Kokosnoot - 9789000370511 - Gebonden - 10-12 ... ... De gouden Kokosnoot. Een spiksplinternieuw boek van Tosca Menten! De familie Kokos heeft een familietraditie: iedere zomer wordt tijdens een grote barbecue de Gouden Kokosnoot uitgereikt aan het familielid dat het afgelopen jaar de grootste blunder heeft gemaakt. De onberispelijke vader en moeder van Pom Kokos hebben een afkeer van al dat geklungel en de Gouden Kokosnoot willen ze beslist ... Wat een ontzettend hilarisch boek is De Gouden Kokosnoot. Dit boek is geschreven door Tosca Menten en is verschenen in de maand waarin zij precies 20 jaar schrijfster is. Andere boeken van haar hand zijn o.a. Dirkje Bakkes brandnetelspecialist, Pech onderweg en de boeken van Dummie de Mummie en van... De gouden kokosnoot aantal. In winkelmand. ISBN: 9789000370511 Categorie: 9 + Beschrijving Beschrijving. Stel je voor… je komt uit een familie vol vrolijke klunzen die een familieprijs heeft voor het best blunderende familielid. En je moeder is de netste vrouw van de wereld en heeft een hekel aan al dat gestuntel! Ze moet altijd puzzels maken en de Gouden Kokosnoot mag ze nooit winnen. Maar daar laat haar neef Titus het niet bij zitten. In het jaar van de 50e Gouden Kokosnoot wordt het tijd dat Pom weer een echte Kokos wordt, al moet hij daarvoor de burgemeester inschakelen! Het boek De gouden Kokosnoot, geschreven door Tosca Menten, Geert Gratama, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De gouden Kokosnoot van Tosca Menten. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Pom en haar neef Titus horen bij de vrolijke, klunzige familie Kokos. In de familie wordt echt overal om gelachen en ze hebben zelfs een blund...

INFORMATIE

AUTEUR
Tosca Menten
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
De gouden Kokosnoot.pdf

OMSCHRIJVING

Een spiksplinternieuw boek van Tosca Menten!Stel je voor… je komt uit een familie vol vrolijke klunzen die een familieprijs heeft voor het best blunderende familielid. En je moeder is de netste vrouw van de wereld en heeft een hekel aan al dat gestuntel! Pom heeft die pech. Ze moet altijd puzzels maken en de Gouden Kokosnoot mag ze nooit winnen. Maar daar laat haar neef Titus het niet bij zitten. In het jaar van de 50e Gouden Kokosnoot wordt het tijd dat Pom weer een echte Kokos wordt, al moet hij daarvoor de burgemeester inschakelen!Absurdistische humor, kleurrijke personages en een knotsgekke wedstrijd: in deze standalone is Tosca Menten op haar best! Met geestige illustraties van Geert Gratama.

Wil je het boek lezen?De gouden Kokosnoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tosca Menten. Lezen De gouden Kokosnoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN