De A van Abeltje

De A van Abeltje - Annie M.G. Schmidt | Stml-tunisie.org

...waarvan de titel begint met Abeltje of met Abeltje in de titel ... De A van Abeltje - Annie M.G. Schmidt | Boeken.com ... . Bestel De A van Abeltje van Annie M.G. Schmidt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Abeltje wil haar zo snel mogelijk terugvinden. Hij mag de woonwagen en het paard van de goochelaar lenen. Samen met meneer Tump en juffrouw Klaterhoen gaat hij op zoek naar Laura en op weg naar nieuwe avonturen! Ook voor het tweede boek over liftjongen Abeltje maakte Philip Hopman prachtige nieuwe illustraties. Abeltje en De A van Abeltje | ISBN 9789021481555 direct en ee ... bol.com | De a van abeltje, Annie M.G. Schmidt ... ... . Abeltje en De A van Abeltje | ISBN 9789021481555 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De A van Abeltje - Annie M.G. Schmidt Abeltje is de liftjongen van het warenhuis Knots en met die lift heeft hij de gekste avonturen meegemaakt. De liftreizigers komen nog eens bij elkaar en dat is dan weer een aanleiding tot nieuwe, dwaze avonturen. Twee avonturen van Abeltje, de liftjongen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Hallo! Je browser is verouderd. Daarom werken bepaalde elementen van NU.nl mogelijk niet goed. Details: Geweldige gele rok van het razend populaire merk Elisabetta Franchi. Het gele rokje heeft op de voorkant een leuk geplooid detail en twee sierzakjes. Italiaanse mt 44 Perfecte staat Materiaal: 96% polyester, 4% elastane Taille wijdte: 37 cm Lengte: 49 cm Lees „De A van Abeltje" door Annie M.G. Schmidt verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Abeltje is liftjongen in het warenhuis Knots en met die lift heeft hij de gekste avonturen meegemaakt. Samen met meneer ... De A van Abeltje direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
De A van Abeltje.pdf

OMSCHRIJVING

Abeltje gaat samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura naar de kermis in Middelum. Maar daar loopt het helemaal mis, want tijdens een goocheltruc van professor Pinsky verdwijnt Laura. Niemand weet waar ze is gebleven. Abeltje mag de woonwagen en het paard van de professor lenen. Samen met meneer Tump en juffrouw Klaterhoen gaat hij op zoek naar Laura en op weg naar... nieuwe avonturen!

Wil je het boek lezen?De A van Abeltje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen De A van Abeltje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN