Toneellezen - De honing en de honingin

Toneellezen - De honing en de honingin - Manon Sikkel | Stml-tunisie.org

...teeds afwisselen. 'Ik ben een prinses,' zegt Lien ... Toneelleesboek De honing en de honingin (avi E3) kopen ... ... .'Niet waar,' zegt juf.'Wel waar,' zegt Lien.'En pap is honing en mam is honingin.'Dit boek lees je samen.Dan ben je een prinses.Of je bent juf.Doe maar gek!Over de serie: ToneellezenOm samen te lezenSpannend, humoristisch en toegankelijk geschrevenTeksten in dialoogvorm, als bij een toneelstukRijk geïllustreerdStimuleert woordenschatontwikkeling en creativiteit Toneellezen. Toneellezen biedt een nieuwe vorm van samenleze ... De honing en de honingin - De Kinderboekenwinkel ... . Toneellezen biedt een nieuwe vorm van samenlezen. 2 lezers (of meer!) nemen de rol van een personage op zich en lezen de teksten hardop voor. De lezers voeren eigenlijk samen een toneelstukje op, maar dan zonder podium. De teksten bestaan voornamelijk uit dialogen, zodat de lezers elkaar steeds afwisselen. Per stuk leverbaar bij SchoolboekenThuis.nl: De honing en de honingin (ISBN 9789048729449) Toneellezen: De honing en de honingin - E3 Basisonderwijs Op Koningsdag gaat Lien, de dochter van de koning, naar school. Daar is iedereen verkleed als prinses, alleen Lien niet. Maar zij is prinses, ook al geloven de andere kinderen dat niet. Totdat de koning en koningin de school bezoeken en ze de hele klas meenemen naar het paleis. DE HONING EN DE HONINGIN [TONEELLEZEN] Favoriet Titel informatie Auteur: Sikkel, Manon. Deel van TONEELLEZEN. Deeltitels Sam in actie! [Toneellezen] Stilte in de studio (M7) [Toneellezen] Op Kamp! (M5) [Toneellezen] Slim, stoer en ... Home > Theaterlezen > toneellezen > toneellezen groep 3 > De honing en de honingin. De honing en de honingin "Ik ben een prinses," zegt Lien. "Niet waar," zegt juf. "Wel waar," zegt Lien. "En pap is honing en mam is honingin." Dit boek lees je samen. Dan ben je een prinses. Of je bent juf. Ik ben een prinses,' zegt Lien. 'Niet waar,' zegt juf. 'Wel waar,' zegt Lien. 'En pap is honing en mam is honingin.' Dit is een Toneelleesboek. De teksten lees je samen hardop. Kies wie je wilt zijn en lees dan om de beurt je rol. Ik ben een prinses,' zegt Lien. 'Niet waar,' zegt juf. 'Wel waar,' zegt Lien. 'En pap is honing en mam is honingin.' Dit is een Toneelleesboek. De teksten lees je samen hardop. Kies wie je wilt zijn en lees dan om de beurt je rol. Toneellezen biedt een nieuwe vorm van samenlezen: 2 (of meer) lezers nemen de rol van een personage op zich en lezen de teksten hardop voor. De teksten bestaan voornamelijk uit dialogen, zodat de lezers elkaar steeds afwisselen. Zo bevordert Toneellezen het leesplezier en het lezen met intonatie. De verhalen zijn spannend, humoristisch en toegankelijk geschreven door ervaren scriptschrijvers Title: De honing en de honingin, Author: Uitgeverij Zwijsen, Name: De honing en de honingin, Length: 16 pages, Page...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Sikkel
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Toneellezen - De honing en de honingin.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben een prinses,' zegt Lien. 'Niet waar,' zegt juf. 'Wel waar,' zegt Lien. 'En pap is honing en mam is honingin.' Dit is een Toneelleesboek. De teksten lees je samen hardop. Kies wie je wilt zijn en lees dan om de beurt je rol.

Wil je het boek lezen?Toneellezen - De honing en de honingin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Sikkel. Lezen Toneellezen - De honing en de honingin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN