Eet, Drink En Blijf Slank & Gezond !

Eet, Drink En Blijf Slank & Gezond ! - W.C. Willett | Stml-tunisie.org

...lazen water. Dat je lichaam na 20 uur 's avonds niets meer verbrandt, is maar een fabeltje ... Met Willett word je honderd - Ergogenics ... . Het maakt niet uit op welk tijdstip je eet, wel wat en hoeveel je eet. Je lichaam verbrandt namelijk overdag en 's nachts op dezelfde manier. Heb je 's avonds last van een zwaar gevoel of oprispingen? Eet en blijf slank (Paperback). Het geheim van gezonde voedselcombinaties. Wist je dat je lichaam na een paar weken gewend is aan een dieet en je daarom... Als je dit eet slank je snel 5 of 10 kilo af. by Marijke Helswieg. on maart 18, 2015. ... Juist nu gezond en slank met de Blijf ... - PuurGezond Eet ... ... Als je dit eet slank je snel 5 of 10 kilo af. by Marijke Helswieg. on maart 18, 2015. ... Drink Genoeg Water Naast Het Eten Van Gezonde Voeding! ... ik mocht ook geen fruit en blijf in ketose, ik wil naar een gezond eetpatroon zonder trage kh, ... Ik heb een zittende baan en eet elke dag gestoomde groente en salade met een stukje kip, vermijd zoveel mogelijk koolhydraten, eet alleen bruin brood meestal met pindakaas, eet in de avond linzesoep of capucijners in de ochtend een speciale shake op bonen basis… drink over de hele dag door 1.5 l water per dag maar moet wel toegeven dat ik in de weekend een glaasje alcohol heel lekker vind. Hoewel Willetts boek eruit ziet alsof het is geschreven door de zoveelste dieetgoeroe is 'Eet, drink en blijf slank en gezond' geen lichte kost. Willett vergast zijn lezers op tabellen, grafieken en schema's, en sluit zijn boek af met een literatuurlijst. Dat maakt Willetts boek anders dan andere voedingsboeken....

INFORMATIE

AUTEUR
W.C. Willett
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
Eet, Drink En Blijf Slank & Gezond !.pdf

OMSCHRIJVING

Is vet nou slecht of niet? En hoe zit dat eigenlijk met koolhydraten?Mag je die nu wel of niet als je wilt afvallen? De afgelopen jaren hebben velen zich gek laten maken door de steeds veranderende ideeën over en nieuwe visies op voeding en gezondheid. De Amerikaan Walter Willett, wereldberoemd voedingsdeskundige, presenteerd in dit boek een nieuwe voedingsstandaard waarbij naast volle granen en vis veel ruimte is voor plantaardige oliën. Op basis van twintig jaar onderzoek ontmantelt Willett hardnekkige mythes als 'eieren zijn slecht' en 'melk is goed' en stelt hij zelf de 'fat is bad'-stelling ter discussie, omdat deze volgens hem kan leiden tot een fetfobie, met alle averechtse gevolgen van dien.Dit boek, dat in de VS een bestseller is, opent niet alleen de ogen van mensen die vakmatig met gezonde voeding bezig zijn, maar is een betrouwbare richtlijn voor iedereen die gezond en op gewicht wil blijven.

Wil je het boek lezen?Eet, Drink En Blijf Slank & Gezond ! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.C. Willett. Lezen Eet, Drink En Blijf Slank & Gezond ! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN