De bende van Adlan

De bende van Adlan - Margaretha van Andel | Stml-tunisie.org

...uteur / schrijver: Gestreepte boekjes om te leren lezen AVI-7 Victoria (vanaf 9 jaar) De bende van Adlan - Margaretha van Andel en Mark Janssen ... De bende van Adlan (Book, 2015) [WorldCat.org] ... . Als je wil toegelaten worden tot de bende van Adlan, moet je een nacht doorbrengen in de Grot van de Geest, helemaal alleen. Emmet heeft alle andere proeven doorstaan en moet nu alleen nog de proef van de grot doorstaan. De bende van Adlan speelt zich af in de Himalaya. De auteur heeft jarenlang op de grens van Pakistan en India gewoond: een prachtige omgeving vol oude verhalen en mysterie. Het resultaat is e ... De bende van Adlan | Leesfeest ... . De auteur heeft jarenlang op de grens van Pakistan en India gewoond: een prachtige omgeving vol oude verhalen en mysterie. Het resultaat is een geweldig avonturenverhaal voor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of acht. Emmet wil dolgraag worden toegelaten tot de bende van Adlan. Margaretha van Andel, illustraties Mark Janssen Emmet wil dolgraag worden toegelaten tot de bende van Adlan. Lid worden kan alleen als hij slaagt voor een aantal proeven. Bijna alle proeven heeft hij afgelegd, maar dan volgt de laatste en zwaarste test: een nacht doorbrengen in de Grot van de Geest. De proef mislukt en Emmet wordt niet toegelaten. Get this from a library! De bende van Adlan. [Margaretha van Andel; Mark Janssen; Oxfam Novib.] -- Emmet wil lid worden van de bende van Adlan, zodat hij ook mensen kan redden in de Himalaya. Als laatste proef moet Emmet een nacht doorbrengen in de Grot van de Geest. Daar ontdekt hij een groot ......

INFORMATIE

AUTEUR
Margaretha van Andel
DIMENSIE
4,99 MB
BESTANDSNAAM
De bende van Adlan.pdf

OMSCHRIJVING

De bende van Adlan speelt zich af in de Himalaya. De auteur heeft jarenlang op de grens van Pakistan en India gewoond: een prachtige omgeving vol oude verhalen en mysterie. Het resultaat is een geweldig avonturenverhaal voor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of acht.Emmet wil dolgraag worden toegelaten tot de bende van Adlan. Lid worden kan alleen als hij slaagt voor een aantal proeven. Bijna alle proeven heeft hij afgelegd, maar dan volgt de laatste en zwaarste test: een nacht doorbrengen in de Grot van de Geest. De proef mislukt en Emmet wordt niet toegelaten. Dan hoort hij dat zijn aartsvijand Mogul een kans krijgt om zich bij de bende aan te sluiten. Dat vindt hij verschrikkelijk. Als hij Mogul op een middag naar de grot ziet vertrekken, gaat hij hem achterna. Hij ontdekt dat Mogul iets oneerlijks van plan is. Krijgt Emmet de kans om te bewijzen dat hij geen lafaard is?

Wil je het boek lezen?De bende van Adlan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaretha van Andel. Lezen De bende van Adlan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN