Meester Jaap

Meester Jaap - Jacques Vriens | Stml-tunisie.org

...houden dus! Meester Jaap door Jacques Vriens Door gebruik te maken van Scholieren ... || Recensie || Meester Jaap Bundel - Happinessfromme ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. voor alle groepen Primair onderwijs staat op mijn yurls pagina wel iets nuttigs te vinden, zowel voor leerlingen, ouders en leerkrachten. De pagina wordt voortduren aangepast Meester Jaap heeft het in het begin maar moeilijk met zijn nieuwe groep. De kinderen moeten nog erg aan hem wennen. Meester Jaap is een echte meester, m ... bol.com | Meester Jaap, Jacques Vriens | 9789026988837 | Boeken ... . De kinderen moeten nog erg aan hem wennen. Meester Jaap is een echte meester, maar af en toe een beetje gek. Hij houdt grote opruimacties in zijn klas, eet een plant op, speelt voor zangeres, deelt vaak spekkies uit, huilt, bevordert de liefde, troost kinderen en wordt ondertu... JaapLeest is de recensiesite van kinderboekenliefhebber Jaap Friso. Op deze site worden nieuwe kinder- en jeugdboeken besproken. Bekijk de profielen van mensen met de naam Meester Jaap. Word lid van Facebook om in contact te komen met Meester Jaap en anderen die je mogelijk kent.... "Meester Jaap Bundel" geschreven door "Jacques Vriens" is een boek vol mooie verhalen met prachtige illustraties dat ieder kind op de basisschool wel uit voorgelezen wil worden of zelf wil lezen! Want meester Jaap, dat is toch echt wel de leukste meester die je maar kunt hebben! Meester Jaap Bundel Meester Jaap, alle leukste, stoutste […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Vriens
DIMENSIE
8,69 MB
BESTANDSNAAM
Meester Jaap.pdf

OMSCHRIJVING

Meester Jaap is een echte meester maar af en toe een beetje gek…In de klas van meester Jaap gebeurt elke dag wel iets leuks. Een wc-rollengevecht, een boerenkooldiner met kerst, of een verkleedpartij. Soms zijn er in de groep minder leuke dingen aan de hand, maar ook dan heeft meester Jaap vaak een humoristische oplossing. Een meester om van te houden dus!Oud-meester en veelbekroond schrijver van kinderboeken Jacques Vriens schreef de verhalen over meester Jaap. Annet Schaap maakte de tekeningen.

Wil je het boek lezen?Meester Jaap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Vriens. Lezen Meester Jaap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN