Operatie laat niets in leven

Operatie laat niets in leven - Arnold Karskens | Stml-tunisie.org

...k, paperback, ISBN 9789021408934). Rotterdammer Guus Kouwenhoven begon zijn carrière als zakenman en sjacheraar, om te eindigen als de grootste Nederlandse ... Operatie laat niets in leven | Arnold Karskens; Henk ... ... ... Rotterdammer Guus Kouwenhoven begon zijn carrière als zakenman en sjacheraar, om te eindigen als de grootste Nederlandse oorlogsmisdadiger van de laatste decennia. Op 21 april 2017 werd 'Mr ...Lees hieronder verder. Get this from a library! Operatie laat niets in leven : het bizarre leven van oorlogsmisdadiger Guus Kouwenhoven. [Arnold Karskens; Henk Willem Smits] -- Biografie van de Nederolandse zakenman, die werd veroordeeld wegens wapenleveranties aan Charles Taylor, de wegens ... Operatie laat niets in leven | Boeken ... . [Arnold Karskens; Henk Willem Smits] -- Biografie van de Nederolandse zakenman, die werd veroordeeld wegens wapenleveranties aan Charles Taylor, de wegens oorlogsmisdaden veroordeelde ex-president van LIberia. Operatie laat niets in leven | Arnold Karskens. Het bizarre leven van oorlogsmisdadiger Guus Kouwenhoven. Rotterdammer Guus Kouwenhoven begon zijn carrière als zakenman en sjacheraar, om te eindigen als de grootste Nederlandse oorlogsmisdadiger van de laatste decennia. Operatie laat niets in leven van Arnold Karskens kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789021408934. Bestel Operatie laat niets in leven van Karskens, Arnold als Ebook voor 10.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Bestel Operatie laat niets in leven Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Operatie laat niets in leven door Arnold Karskens; Henk Willem Smits, EAN 9789021408934. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie......

INFORMATIE

AUTEUR
Arnold Karskens
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Operatie laat niets in leven.pdf

OMSCHRIJVING

Rotterdammer Guus Kouwenhoven begon zijn carrière als zakenman en sjacheraar, om te eindigen als de grootste Nederlandse oorlogsmisdadiger van de laatste decennia. Op 21 april 2017 werd "Mr Gus' tot 19 jaar cel veroordeeld voor medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden en wapensmokkel voor de Liberiaanse leider Charles Taylor tijdens een oorlog waarin naar schatting 100 000 doden vielen.Arnold Karskens en Henk Willem Smits beschrijven hoe Kouwenhoven in zijn jonge jaren in contact stond met grote Nederlandse criminelen en in Liberia schatrijk werd met houtkap. Ook vertellen ze hoe hij werd gepakt en vanuit zijn cel nog getuigen onder druk zette. Het boek is het spannende en kleurrijke verhaal van iemand die zich meermaals aan de verkeerde kant van de wet begaf en daarbij niks en niemand ontzag. Beide auteurs publiceerden al eerder artikelen over Kouwenhoven.

Wil je het boek lezen?Operatie laat niets in leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnold Karskens. Lezen Operatie laat niets in leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN