De nieuwe keizer

De nieuwe keizer - Ties Dams | Stml-tunisie.org

...erd het spannende verhaal van zijn leven zo compleet verteld ... Makelaar Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn - De Keizer ... ... .Ties Dams (1993) is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. De nieuwe keizer. De les van Xi. Noten Verantwoording Woord van dank Register. Over Ties Dams. Ties Dams is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn opleiding tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. De nieuwe keizer is hét boek over Xi Jinping: nooit eerde ... bol.com | De nieuwe keizer (ebook), Ties Dams ... ... . De nieuwe keizer is hét boek over Xi Jinping: nooit eerder werd het spannende verhaal van zijn leven zo compleet verteld. Ties Dams (1993) is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. Leila Kester werkt sinds 1998 als Pilates docent samen met therapeuten van De Nieuwe Keizers. Bekijk profiel Leila Kester. Ruud Klein. Ruud werkt in onze praktijk als geregistreerd fysio- en manueeltherapeut. Hij was in de tachtiger jaren. Bekijk profiel Ruud Klein. De nieuwe keizer is hét boek over Xi Jinping: nooit eerder werd het spannende verhaal van zijn leven zo compleet verteld. Ties Dams (1993) is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. Slaatje van "De Nieuwe Keyzer" met gerookte zalm, scampi en kip: € 18.00: Slaatje met gerookte zalm: € 18.00: Slaatje met gebakken geitenkaas met spek en notenmix: € 18.00: Slaatje met scampi, spek en appel: € 19.00: Slaatje met meloen en gandaham: € 18.00: Gri...

INFORMATIE

AUTEUR
Ties Dams
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe keizer.pdf

OMSCHRIJVING

Vergeet Trump, vergeet Poetin. Geen enkele wereldleider heeft meer invloed op jouw toekomst dan China's machtigste man sinds Mao, Xi Jinping. En wat weet je van hem? Dat dacht ik al. De nieuwe keizer onthult het verborgen verhaal van Xi's leven. Het vertelt van zijn vaders strijd als prins in Mao's revolutie tot Xi's meedogenloze zuiveringen in de slangenkuil van de Communistische Partij. Wat blijkt? Xi ís de Chinese macht. En die macht maakt zich op voor wereldheerschappij. Welke ideeën bepalen Xi's beleid? Wie zijn de vertrouwelingen van de keizer, wie zijn vijanden? En wat betekent het voor onze welvaart en veiligheid dat Keizer Xi zijn invloed over de wereld razendsnel uitbreidt? Leven wij in zijn keizerrijk? Dit boek is geschreven voor iedereen die wil weten hoe het spel van de macht werkt en hoe zijn nieuwe meester het speelt. Auteur Ties Dams laat je diep in de ogen kijken van de man die de komende eeuw bepaalt wat macht betekent. De nieuwe keizer is hét boek over Xi Jinping: nooit eerder werd het spannende verhaal van zijn leven zo compleet verteld. Ties Dams (1993) is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. Aleph, zijn adviespraktijk, ontwikkelt strategie voor politiek en overheid. Hij is lid van de Nationale Denktank.

Wil je het boek lezen?De nieuwe keizer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ties Dams. Lezen De nieuwe keizer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN