Alles te verliezen

Alles te verliezen - Esther Verhoef | Stml-tunisie.org

...hrillerauteur Esther Verhoef.De hoofdstukken worden niet-chronologisch verteld door Claire en een enkele keer Harald ... Alles te verliezen - Esther Verhoef. Zoekeenboek.nl ... . Het boek start met de overlijdensadvertentie van de hoofdpersoon, Claire. Alles te verliezen. Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtige gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteede makelaar Harald van Santfoort, en hun twee dochtertjes, Charlotte van vijf en Fleur van zeven. Maar Claires leven is niet zo smetteloos als ze doet voorkomen. Daarentegen zit Alles te verliezen ook boordevol p ... Alles te verliezen door Esther Verhoef | Scholieren.com ... . Maar Claires leven is niet zo smetteloos als ze doet voorkomen. Daarentegen zit Alles te verliezen ook boordevol psychologische oorlogsvoering van de menselijke geest, veel herkenbare elementen voor voornamelijk vrouwelijke lezers én een boeiende verhaallijn om van te smullen. Een rasechte vrouwenthriller van formaat zoals we dat van Esther Verhoef zijn gewend. ... Lees „Alles te verliezen" door Esther Verhoef verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekk... Op 20 november verscheen de nieuwe psychologische thriller van Esther Verhoef , Alles te verliezen. Binnen twee weken, met 100.000 verkochte exemplaren, op nummer 1 van de Bestseller Top 60. De woorden lijken vlot op het papier geworpen, maar het zijn geen wegwerpwoorden. Daar schrijft deze auteur te zorgvuldig voor. Vertalingen in context van "alles te verliezen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Hou dit geheim, of riskeer alles te verliezen. Vertalingen in context van "alle...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Verhoef
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Alles te verliezen.pdf

OMSCHRIJVING

Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtig gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van Santfoort, en hun twee dochtertjes, Charlotte van vijf en Fleur van zeven.Maar Claires leven is niet zo smetteloos als ze doet voorkomen. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte.En dat wil ze zo houden, kost wat kost.Na tien jaar cel is Marius weer op vrije voeten. Hij heeft Claire getraceerd en is niet van plan om zijn oude vriendin zomaar op te geven. Of heeft hij andere motieven?

Wil je het boek lezen?Alles te verliezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Verhoef. Lezen Alles te verliezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN