Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek

Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek - Femke Dekker | Stml-tunisie.org

...Wringel wrangel wrek In Wringel wrangel wrek, boek 3 van Verhalen uit De Heksenkeet, wikkelt Lidwien heel veel sjaals om haar nek! Geef jij ze mooie kleuren? Sommige sjaals zijn nog een beetje saai zonder patroontje ... Wringel wrangel wrek - Femke Dekker - 9789025765897 | Bruna.nl ... . Kun... Verhalen uit de HeksenkeetDe Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters - Sybil, Lidwien, Stella en Luna - zijn niet alleen heks, maar ook nog eens knettergek.Wringel wrangel wrekDit derde boek in de populaire serie gaat over de onhandige heks Lidwien, die een persoonlijk ... Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde dee ... Femke Dekker | Verhalen uit de Heksenkeet ... .Wringel wrangel wrekDit derde boek in de populaire serie gaat over de onhandige heks Lidwien, die een persoonlijk ... Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.Verhalen uit de HeksenkeetDe Heksenkeet is een spannend huis met krakende tr Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.Verhalen uit de HeksenkeetDe Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek. ... Wringel wrangel wrek is het derde deel in de grappige serie Verhalen uit de Heksenkeet, voor lezers van 7 tot 10 jaar. Lees meer. € 10,99. In winkelwagen. Verhalen uit de Heksenkeet 4 - Stoffige streken. Femke Dekker & Marieke Nelissen (ill.) - Hardback. 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar. De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende ... 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar. Verhalen uit de Heksenkeet De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.Verhalen uit de Heksenke...

INFORMATIE

AUTEUR
Femke Dekker
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar. Verhalen uit de Heksenkeet De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters - Sybil, Lidwien, Stella en Luna - zijn niet alleen heks, maar ook nog eens knettergek. Wringel wrangel wrek Dit derde boek in de populaire serie gaat over de onhandige heks Lidwien, die een persoonlijk probleempje heeft. De andere heksen willen het fijne ervan weten, maar Lidwien schaamt zich zo dat ze zich in haar kamer opsluit. Haar vriendinnen laten het er niet bij zitten en verzinnen allerlei listen om haar te helpen. Femke Dekker & Marieke Nelissen Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. 'Verhalen uit De Heksenkeet' is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

Wil je het boek lezen?Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Femke Dekker. Lezen Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN