De vrouw in de koelkast

De vrouw in de koelkast - Gunnar Staalesen | Stml-tunisie.org

... met de titel De vrouw in de koelkast is uitgezonden op zondag 30 juni door de KRO ... De vrouw in de koelkast : literaire thriller | Wetteren ... . In De vrouw in de koelkast zoekt privédetective Varg Veum in Stavanger de offshore werker Arne Samuelsen. Gunnar Staalesen weet de rauwe sfeer van de Noorse oliestad Stavanger in de jaren tachtig perfect neer te zetten. Hij creëert een intrige met meer actie dan in welke van zijn andere romans ook. Het e-book De vrouw in de koelkast, geschreven door Gunnar Staalesen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De vrouw in de koelkast | IS ... De vrouw in de koelkast | LangZullenWeLezen! ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De vrouw in de koelkast | ISBN 9789463629485 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De vrouw in de koelkast | ISBN 9789460687730 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Varg Veum is privédetective in het Noorse Bergen. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is opportunistisch en anti-autoritair. Als Veum eenmaal aan een opdracht begint, ontdekt hij vaak het ene lijk na het andere, dit tot groot ongenoegen van de politie. In Stavanger gaat Varg Veum op zoek naar de offshore-werker Arne Samuelsen. Arne zelf is spoorloos, maar in de koelkast van zijn flat ... We volgen de vrouw door het gangetje naar de keuken. "Kijk! Hier staat de koelkast. Hij maakt een hels lawaai. Het lijkt wel of hij opstijgt. Straks ontploft de hele boel en ga ik in vlammen op!" zegt de vrouw. In de keuken horen we inderdaad een loeiend geluid. We bekijken de koelkast, maar hier is niks aan te zien. De vrouw in de koelkast | ISBN 9789460683862 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Vrouw In De Koelkast. Een internationale oliemaatschappij vraagt Varg Veum om de vermiste Arne Samuelsen op te sporen, een van hun systeemontwerpers. Varg ontdekt het onthoofde lichaam van een vrouw ... 30-06-2013. KRO. Alle afleveringen bekijken Bestel het boek: De vrouw in de koelkast voor slechts € 6.9000 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De vrouw in de koelkast op Ramsj.nl 'De vrouw in de koelkast' is een thriller uit 1996, die nu in Nederland wordt uitgegeven. De thriller speelt zich daarnaast nog eens af in de jaren 80, wat het misschien nog wel verwarrender maakt. 1981 is een tijd waarin internet en mobiele telefoons nog niet aan de orde waren en dat is best wel even wennen. De vrouw in de koelkast : literaire thriller. Gunnar Staalesen (auteur), Annemarie Smit (traducteur) Ajouter à une liste. De vrouw in de koelkast ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gunnar Staalesen
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw in de koelkast.pdf

OMSCHRIJVING

In Stavanger gaat privédetective Varg Veum op zoek naar de offshore-werker Arne Samuelsen. Arne zelf is spoorloos, maar in de koelkast van zijn flat vindt Veum wel een onthoofd vrouwenlijk. Tijdens zijn onderzoek wordt hij geconfron­teerd met de groeiende macht van de onderwereld van Stavanger, die zijn zoektocht naar Samuelsen probeert te dwarsbomen. Maar Varg Veum zou Varg Veum niet zijn als hij zich door hen laat tegenhouden.

Wil je het boek lezen?De vrouw in de koelkast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gunnar Staalesen. Lezen De vrouw in de koelkast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN