Verhalen van de brandweer

Verhalen van de brandweer - Mariette Middelbeek | Stml-tunisie.org

...l bij ieder incident. Centralisten weten wat ze doen en weten wat er van hen wordt verlangd ... Ebook ePUB: Verhalen van de brandweer - geschreven door ... ... . Ook als de druk toeneemt en er snel gehandeld moet worden. "Door de verhalen heb ik een heel mooi beeld gekregen van wat de brandweer allemaal doet. Het is veel meer dan ik had vermoed. Enorme branden en grote ongevallen, maar ook 97 kalveren in een gierput of een man die niks weg kon gooien, met alle gevolgen van dien," vertelt zij vol enthousiasme. "Door de verhalen heb ik een heel mooi beeld gekregen van wat de brandweer allemaal doet. ... Verhalen van de brandweer - Brandweer ... . "Door de verhalen heb ik een heel mooi beeld gekregen van wat de brandweer allemaal doet. Het is veel meer dan ik had vermoed. Enorme branden en grote ongevallen, maar ook 97 kalveren in een gierput of een man die niks weg kon gooien, met alle gevolgen van dien," vertelt zij vol enthousiasme. Verhalen van de brandweer is een boek met een lach en een traan, met geluk en pech, met verdriet en plezier. Het is een staalkaart van de mensen die er werken, het is het leven zelf. Een mooi boek om cadeau te doen tijdens de feestdagen of om lekker zelf te houden. Want hij hoort gewoon wel in je kast te staan. Bestel Verhalen van de brandweer van Mariëtte Middelbeek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Verhalen van de brandweer aantal. In winkelmand. Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending. Genre: Verhalen Publicatie: september 2016 ISBN: 9789460683244 Pagina's: 224 Uitvoering: Paperback Auteur. Mariëtte Middelbeek. Beschrijving. Op 15 december 2015 kreeg kazerne Denekamp melding van een woningbrand in Noord-Deurningen. Ruud, bevelvoerder van de eerste tankautospuit, gaat met zijn manschappen ter plaatse. Via de centralist ... In mei 2015 werd Jeroen ingezet bij de aanvalsploeg voor een woningbrand in de Ainsworthstraat in Hengelo. Jeroen Bus had nooit gedacht ooit bij de brandweer te werken. Het trok hem totaal niet ... Lees „Verhalen van de brandweer" door Mariëtte Middelbeek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood - dag e... Verhalen van de Bra...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Middelbeek
DIMENSIE
5,53 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen van de brandweer.pdf

OMSCHRIJVING

Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood - dag en nacht staan 27.000 brandweermannen en -vrouwen klaar om hulp te verlenen waar dat nodig is.In dit boek delen ze hun heftige, bizarre, ontroerende en soms ook komische verhalen. Van een bijna niet te blussen brand in een bandengroothandel tot een weggelopen konijntje en van zoekacties te water tot een zeer onverwachte situatie op een heel gewone zolder: dit boek staat garant voor urenlang lezen en meebeleven.'Binnenbrand in een portiekflat' is de melding die ik via de pager krijg. Aan de stem van de centralist die de memo heeft ingesproken, is de ernst al te horen. 'In de woning is nog een kind aanwezig.'Over Verhalen uit de ambulance:'Dit boek leest als een spannende actiefilm. Een juweeltje...' - NursingMARIETTE MIDDELBEEK is journalist en auteur en heeft inmiddels veertien romans en vier jeugdthrillers gepubliceerd.Daarnaast schrijft ze waargebeurde verhalen over ervaringen van hulpverleners. In die succesvolle serie verschenen naast ''Verhalen van de brandweer'' ook ''De mensen van de ambulance'', ''Verhalen uit de ambulance'', ''Verhalen uit de reddingsboot'' en ''Verhalen uit het kinderziekenhuis''.

Wil je het boek lezen?Verhalen van de brandweer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Middelbeek. Lezen Verhalen van de brandweer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN